Сашка Васева с Ковид, ето какво е състоянието й

Сашка Васева с Ковид, ето какво е състоянието й
A A+ A++ A

COVID-19 не подмина и Сашка Васева, въпреки всички перипетии, които изживя фолк легендата напоследък. За щастие състоянието ѝ вече е подобрено, а съпругът ѝ също бил с вируса, като го прекарал тежко, но не се наложило болнично лечение.

По думите му пред "България днес", вече няма опасност за живота на Васева, но процесът по възстановяването ѝ ще бъде дълъг. Той споделя още, че в момента монахини се грижат за нея и тя вече бележи подобрение, но Ковид-19 влошил състоянието ѝ:

"Цялото отделение беше болно. Подозирам, че Сашка се зарази от някой от лекарите, защото аз като разбрах, че съм положителен, изобщо не се виждахме. Състоянието ѝ не може да се опише кратко, сега стискаме палци да се подобри, тъй като бяхме стигнали една добра фаза, дано не се върнем назад и тя да развие пост COVID синдром".

Сашка Васева е под наблюдението и на хърватски психолог, а монахини от немския орден се грижат денонощно за нея. Певицата все още е незряща, но има шанс зрението ѝ да се възвърне. Вече се ориентира и е в добро душевно състояние. 

Съпругът на Васева сподели, че тя води разговори с двете им деца всеки ден по телефона. Медиците в Германия давали обещаваща прогноза, че Сашка ще прогледне отново вероятно до година или две. 

 

 

#Сашка Васева #ковид - 19

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »