Общонационален протест срещу Боби М! Феновете забравят за клубните пристрастия

Общонационален протест срещу Боби М! Феновете забравят за клубните пристрастия
A A+ A++ A

В четвъртък (31.03.22 г.) в 17:00 ч. пред Националната футболна база в Бояна, гр. София се организира общонационален протест срещу управлението на Борислав Михайлов. Планирано е затваряне на Околовръстен път, одобрено от столичния кмет Йорданка Фандъкова. 

Организаторите на събитието пуснаха следното съобщение:

„Протестът ще е мирен и ще спазим всяка буква на закона, но и ясно ще заявим позицията си - беззаконието трябва да спре! Дойде моментът да се изправим срещу статуквото – обединени и заедно. Време е да се противопоставим и да кажем „Край!” на своеволието.

Инициативата е на клубовете, които се обявяват "за" промяна в управлението на БФС. Дистанцираме се от клубни пристрастия, защото в името на каузата е важно да бъдем заедно и обединени. Вярваме, че този път е възможно да застанем рамо до рамо. 

Затова и призоваваме всички клубове, които търсят промяна; всички фенове, без значение от клубната принадлежност, но милеещи за любимата игра; всички хора, които искат да гледат качествен продукт – присъединете се към нас. Нека загърбим пристрастията и действаме заедно за общата кауза. Каузата БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.

Нека се обединим в името на клубовете, които бяха неправомерно изключени от системата на БФС, защото имат различно мнение и си позволиха да го изкажат. Нека се обединим в името на децата, на които беше забранено да практикуват любимия си спорт. Нека се обединим в името на бъдещето на българския футбол.

Поздрави, 

Клубовете, борещи се за справедливост“

#БФС #Борислав Михайлов #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"