Най-желаният БГ ерген: За риалитито, фенките и напористите жени ВИДЕО

Най-желаният БГ ерген: За риалитито, фенките и напористите жени ВИДЕО
A A+ A++ A

Риалити форматът "Ергенът" се превърна в истинска сензация, приковавайки стотици хиляди зрители пред малкия екран. Точно това ни подтикна да поканим при нас не кой да е, а самия ерген Виктор Стоянов, за да се запознаем по-отблизо с тази романтична магия, която ни представя предаването. Пред нас Виктор разказа откровено как е попаднал в предаването, как се е чувствал сред толкова много влюбени в него дами и също така сподели за най-смущаващите моменти, предишните си връзки, клюките и предизвикателствата на известността. Ето какво каза той пред Jenite.bg

Едва ли има човек в България, който да не знае и да не е гледал "Ергенът”. Как се реши да се включиш в това предаване?

Беше много труден избор. Писаха ми в Facebook от една продуцентска къща. Към момента информацията беше строго конфиденциална. Проведохме среща, в която най-накрая изплюха камъчето, че става дума за "Ергенът”. Никога не бях попадал на това предаване, нямах представа какво е. Тогава ми казаха, че аз съм техният избор, след което им обясних, че не мога да поема този ангажимент, тъй като имах сериозна работа във фитнес сферата, на която държах. Вече бях инвестирал 3 години в нея и не можех с лека ръка да я пренебрегна като замина за някъде за 3 месеца.

За мое щастие обаче работодателите ми ме подкрепиха. Тръгнах на това пътешествие, без да имам идея какво ми предстои. Бяха ми показани конкретни версии на предаването от Австралия и от други страни, но не ги гледах, защото не исках имам никакви очаквания или подсъзнателно да копирам нечии поведение и маниери.

Не се ли притесняваше, че отиваш някъде, където нио не очакваш и нямаше ли нуждата да се подготвиш с нещо?

Не, реших, че след като са ме избрали, значи с видели това, което търсят в мен. Така че реших да не се подготвям. Никога не ми е липсвала комуникация с дамите и не ме е притеснявала. Разбира се ме е притеснявало, когато наистина харесвам една дама, но чисто като комуникация - не. Отидох там, мислейки, че съм напълно подготвен, но скоро след това разбрах, че това не е така. Понякога изпитвах голямо напрежение, особено когато пред мен стоят 22 дами, жадно чакащи да кажа нещо, а аз съм там. На моменти не ги виждах, гледах ги, но всичко беше някак размазано. Впоследствие те се постараха да ме предразположат, комуникацията ставаше все по-лесно и все по-естествена.

Колко време продължиха снимките, колко бяха продължителни снимачните дни?

Снимките продължиха около 2-3 месеца,  дори малко повече като ние снимаме 6 ден в седмицата, средно по 12 часа. Тези 12 часа имаш техническо време на пътуване от точка А до точка Б, докато се настрои осветление, камери, докато протече срещата с дамата (някои срещи продължаваха повече от 3 часа). Натоварен и напрегнат график - нямаш време за нищо странично. Беше натоварващо и физически и емоционално.

В един момент осъзнах, че тези момичета са дошли тук, заради мен, а аз трябва да взема решението да отпратя една от тях у дома бе да съм дори тя да има някаква вина. Първоначално използвах като алиби, това, че аз не съм си говорил с нея. Аз нямам представа що за човек е, но е по-лесно да се откажеш от човек, с когото не си имал дори 2 реплики, отколкото с някого, с когото вече си говорил. Тези моменти бяха наистина тежки.

А какви бяха твоите очаквания, докато стоеше на пътеката и чакаше всяка една дама поотделно да ти се представи? Имаше ли идея с какви жени се сблъскваш?

Бях наясно,ч е ще има всякакъв тип жени За мен този момент беше най-притеснителен. Стоях там и просто се надявах да не кажа някоя глупост, защото се бях притеснил адски много. До момента, до който започнаха снимките бях много спокоен, дори не питах, само чаках да ме извикат. В момента, в който се бях нагласил със смокинга и ме сложиха на пътеката, осъзнах, че нещата са истински. Гърлото и гърдите ми се свиха, започнах да слухтя, чувах гумите на лимузината и на отварящата се и затваряща се врата. Винаги поглеждах надолу, след това поглаждах напред, за да видя кой идва срещу мен.

Чудех се как да започна разговор, какво да кажа. Някои от дамите се появяваха доста интересно. Смущаваха ме. Кавах си "Как трябва да реагирам в момента?” (смее се).

В същото време се опитвах да бъда искрен, но от друга страна се притеснявах да не прозвуча грубо. Наистина много деликатна ситуация.

Кое беше най-смущаващото представяне?

Определено най-много ме смути представянето на Венета с двете чашки узо. Стори ми се доста смело от нейна страна. Аз не съм от хората, които консумират много алкохол. Помня как отпих от чашата, а ти ме подтикваше да го направя отново и отново. На мен ми трябва много малко, за да ме хване. Това беше ключов момент, защото в първите дни с момичетата по време на коктейлите, сякаш бях мъртво пиян през 90% от времето. Това остава незабелязано за зрителя, но хората, които ме познават веднага го забелязаха.

А и дамите сякаш се стараеха да ме напият. Когато 22 дами ти дадат "Наздраве” по 3 пъти за една вечер, колкото и да си мокриш устните, всъщност си се напиваш стабилно. Венета беше най-предизвикателна, а аз не мога да комуникирам с толкова разкрепостени дами.

Да поговорим за една от дамите, което доста деликатно се опита да те целуне. Ти как реагира? 

Сещам се точно за коя дама става въпрос. Много хитро от нейна страна! Не ми хареса, н тя успя да постигне целта си. Това отношение ме притеснява, когато нямам това желание. Ако имах, това би ме зарадвало искрен. Аз съм сигурен, че тя е видяла как се чувствам и за мен този подход е напълно излишен.

Можеш ли да дадеш съвет към дамите какво да избягват като маниер на поведение?

Всички ние сме различни. Няма как да дам един общ съвет. Тези неща се случват на момента и зависят от обстановката, играят рокля алкохола и това какво сте си казали. При мен никога не е било едно и също. Нещата просто се случват.

Успя ли да се появи химия с някоя дама още в началото?

Не, не успя да се появи химия от началото, защото се опитах да се откъсна от всичко, което се случва. Бях като един кон с капаци, започнах да говоря и разсъждавам как да ги предразположа. Като че ли за естествена химия нямаше време. Нямаше как да оставя нещата да се случват естествено, а да действам.

Камерите ни смущава около четвъртия епизод. До такава степен свикнахме с тях, че забравяхме къде са. Сигурен съм, че за някои от дамите беше така, защото се отпускаха. Но други пък се бяха сковали от притеснение.

Част от участничките са популярни жени. Самият ти имаше ли притеснение да общуваш с тях?

Честно да си призная, нямах представа коя каква е. Впоследствие се видях с приятел, който е гледал предаването и беше впечатлен как Ева е изпяла своя хит пред мен, а аз съм я попитал дали пее. Тогава той ми каза, че тя е изпълнителка и той следи парчетата ѝ. Н по-късен етап разбрах, че и Виктория Капитонова е инфлуенсър. За Дениз не знаех, че е модел, но бях срещал името ѝ из жълтите издания. Това беше и причината за моите първоначални предразсъдъци в комуникацията ми с нея.

Попадаш ли на интересни неща, които пише за теб? Коя е най-странната клюка, която си чувал за себе си?

Някои са доста неприятни. Това може би присъщо за жълтите вестници. Още преди да замина попаднах на статия, в която пишеше, че с бившата ми приятелка сме инсценирали раздялата си, за да участвам в предаването и да придобия популярност. Хората, които ме познават и следят знаят, че преживях тази раздяла изключително тежко.

Какво още сподели Виктор за връзката, която е оставила най-голям отпечатък в живота му, за клюките, известността и впечатленията, които са оставили у него дамите от предаването вижте във видеото по-долу:

 

 

#Виктор Стоянов - Ергенът #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »