Тийнейджърки млатят нечовешки жестоко връстничка на почивки, други снимат ВИДЕО

Тийнейджърки млатят нечовешки жестоко връстничка на почивки, други снимат ВИДЕО
A A+ A++ A

Видеа с брутално насилие над тийнейджърка скандализираха социалните мрежи. На кадрите се вижда как две момичета нанасят жесток побой над своя съученичка. Биячките се редуват и й нанасят юмруци и ритници, докато свидетели на насилието снимат с телефоните си, предава Нова.

Жертвата и нападателите й са от Драгоман, но действието се развива в Сливница. Майка на две малки деца, която коментирала с възмущение видяното, получила сериозни заплахи от биячките на жертвата. Полицията разследва случая.

„Дъщеря ми е я страх. Нямам обяснение защо е бита толкова. Казват, че е обиждала момичетата, който са я били, но тя твърди, че няма такова нещо” , разказва Румяна, майката на битото момиче.

Пред камерата на NOVA застана и дете, което разказа, че от няколко месеца иска повече пари от родителите си, защото е малтретиран от двете момичета. „Имаме и по-голям син, който от два месеца не иска да ходи на училище, защото го е страх”, разказа притеснената майка.

„Подала съм сигнал в полицията заради тормоз от страна на едно от момичетата от клипа с побоя. Моите деца си стояха вкъщи и не искаха да ходят на училище”, заяви друг родител. „Едно от момичетата ми звънна по телефона и ме заплаши, защото споделих клипа с побоя в интернет. Не съм правила коментар под видеото. По телефона тийнейджърката ми каза, че малкото ми дете ще бъде дадено за органи, а с другите ми две деца, които са първи клас – ще получат същото като момичето от клипа”, сподели друга жена.

„За конкретния случай искам да уверя, че веднага е започната проверка. Установени са непълнолетните извършителки. Има данни за две престъпления – грабеж и причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди”, посочи говорителят на ОДМВР Мариела Маркова.

#агресия между деца #Сливница #Сливница #Драгоман #бой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »