Максим Бехар предлага на държавата слогана „Bulgaria – Dream Area“ за 1 евро

Максим Бехар предлага на държавата слогана „Bulgaria – Dream Area“ за 1 евро
A A+ A++ A

Максим Бехар, комуникационен експерт и главен изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., предложи в писмо до премиера Кирил Петков правителството на Република България да купи всички права на създадения и регистриран от него преди години слоган „Bulgaria – Dream Area“ за 1 евро.

Той изтъкна предимствата на слогана като ключов елемент от комуникационната кампания за привличане на инвестиции, туристи и висококвалифицирани кадри в страната. В специално писмо до премиера Кирил Петков и ресорните министри, Националният борд по туризъм подкрепи апела на PR експерта към правителството за подобряването на българския имидж на международния пазар.

„Това е само едно предложение. Може би има и други за слоган в България в чужбина, но никога до сега не съм попадал на тях. Това е само една заявка, че България трябва да има силен слоган, който да я отличава от всички други държави, да бъде лесен за запомняне и да казва с малко думи много неща. „Bulgaria - Dream Area“ е точно такъв слоган“ каза Максим Бехар, изпълнителният директор на M3 Communications Group, Inc.

Предложението на Максим Бехар бе придружено и с обещание за безвъзмездната му подкрепа в бъдещи комуникационни стратегии за изграждането на България като по-атрактивен бранд с модерна визия и идентичност.

Слоганът „Bulgaria Dream Area“ е създаден и патентован от Максим Бехар още преди две десетилетия, той е доста добре познат в чужбина и през годините допринася за рязкото повишаване на интереса към България от стотици инвеститори и туроператори. През 2002 г. Максим Бехар стартира поредица от международни инвестиционни форуми, които успешно реализира под слогана, в партньорство с губернатора на щата Невада Боб Милър. Първата такава конференция, посветена на туризма у нас, е открита със записано видео обръщение от бившия американски президент Бил Клинтън и с участието на пpeдcтaвитeли нa пpaвитeлcтвoтo, eĸcпepти в oблacттa нa тypизмa и чyждecтpaннитe фиpми, инвecтиpaщи y нac.

#Максим Бехар #Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »