И Фики Стораро напуска "Пайнер"

И Фики Стораро напуска "Пайнер"
A A+ A++ A

Фики Стораро е поредният фолкизпълнител, който се разделя с музикалния гигант - „Пайнер“. Фенове на певеца сигнализираха, че и любимецът им е аут от компанията, след като не намират вече реклама за участията му на официалния сайт на фирмата.

Кратка проверка на „Телеграф“ установи, че не само не показват къде ще пее, а той изцяло е премахнат от каталога им като изпълнител, което само по себе си говори, че вече не е част от „Пайнер“.

От фирмата не коментираха, тъй като през уикенда са в почивка, но скоро ще има официална информация за случващото се. Репортер на вестника се свърза с Фики, който също бе лаконичен в отговора си. „Все още не се знае какво точно се случва с договора ми. В началото на март ще е ясно и тогава ще мога да ви кажа със сигурност“, заяви пред „Телеграф“ Фики.

Певецът призна още, че е в подготовка на нов албум, с който да зарадва феновете си.

Въпреки професионалните си сътресения, изпълнителят е изключително щастлив в личен план. Преди броени дни отбеляза 3-тия рожден ден на сина си, а на партито специален гост бе и малката му дъщеричка, която е гледана като истинска принцеса, тъй като е единственото момиче в рода Стораро от поколения наред.

#фики стораро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »