Треньорът на ПСЖ не искал в състава си Меси, Рамос и Донарума

Треньорът на ПСЖ не искал в състава си Меси, Рамос и Донарума
A A+ A++ A

Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино е влошил отношенията си с клубното ръководство и по-специално със спортния директор на парижани Леонардо. Причината за това е звездната лятна селекция, след която в клуба бяха привлечени играчи като Лионел Меси, Серхио Рамос и Джалуниджи Донарума.

Според френската версия на сайта goal аржентинецът не само не е искал нито един от тримата, а дори е настоявал пред ръководството прекалено раздутия състав, с който трябва да работи, да бъде редуциран. Всъщност ПСЖ осъществи само един постоянен изходящ трансфер – на Митчъл Бакър. Освен споменатото звездно трио, в ПСЖ пък бяха привлечени още Жоржиньо Вайналдум, Нуно Мендеш и Ашраф Хакими.

Това неразбирателство е една от причините, поради които Почетино иска да напусне клуба след края на сезона. Другата е, че аржентинецът иска да се завърне в Премиър лийг и да поеме Манчестър Юнайтед,пише "Тема спорт". В последните дни медиите в Англия твърдят, че играчите на „червените дяволи“ искат именно бившият мениджър на Тотнъм да поеме отбора след края на сезона. Ралф Рангник и Ричард Арнолд обаче държат на треньора на Аякс Ерик тен Хаг.

Напускането на Почетино до голяма степен зависи от това дали ПСЖ ще се разбере със Зинедин Зидан. Информациите в тази посока са противоречиви. В началото на месеца „Екип“ обяви, че Зизу вече е казал „да“ и е ясно, че той ще е новият треньор на парижани. Според други източници обаче Зидан все още не дал окончателен отговор, въпреки че е водил разговори с ръководството на ПСЖ.

#ПСЖ #Лионел Меси #Серхио Рамос

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"