Прокоба ли тегне над Алисия? Пак остана без мъж!

Прокоба ли тегне над Алисия? Пак остана без мъж!
A A+ A++ A

Черни облаци са надвиснали над певицата Алисия, която отново остана без мъж, съскат нейни колежки. Богатото гадже, което я издържаше повече от две години, вече не е на хоризонта. 

Богатият и желан ерген Симеон Филипов е зарязал по.възрастната от него Алисия. Двамата са изживели неповторим романс, но в крайна сметка  решил да не продължават като семейство. 

Това обяснява изненадващото решение на певицата от Вакарел да хукне отново по участия и да запълни графика си до краен предел. Докато беше гадже с Филипов, тя ходеше на подбрани клубни изяви за имидж, но сега го е закъсала за пари. 

Именно затова се е навила да участва и в "Като две капки вода", тъй като й предложили солиден хонорар, а същевременно ще поддържа имиджа си на звезда. Друг е въпросът, че от всички обявени участници специалисти залагат най-малко на нея. Според тях, Алисия ще бъде излагацията на сезона и като нищо да съсипе имиджа, който е градила досега.

30-годишният бизнесмен Симеон беше заслепен от любов по Ася, както е истинското име на певицата. Преди година й подари много скъп автомобил, но не става ясно дали си го е прибрал след края на отношенията им, пише show.blitz.bg.

Гръм и мълния в рая: Богаташ заряза Алисия след див романсНовиниИнформация

 

 

 

 

 

#Алисия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"