ВИДЕО Дивашка агресия между деца, млатят момче с увреждания в Монтанско

ВИДЕО Дивашка агресия между деца, млатят момче с увреждания в Монтанско
A A+ A++ A

Пореден случай на деца, които се бият, а други ги снимат. Случаят е станал в началото на януари в Монтана, но едва преди ден стига до родителите.

Майката на едно от сбилите се момчета коментира, че причината за побоя е увреждането на сина й по рождение.

"Детето ми има малформация на едната ушна мида. Това поражда агресията. Децата ни се избиват като кучета, те са отражение на обществото. Никоя майка не трябва да вижда сина си пребит. До смъртен случай ли трябва да се стигне, за да обърнем внимание? Момчето, което го е било е казало, че ще му откъсне и другото ухо", посочи тя пред Нова тв.

Според чичото на другия ученик - Ненко Василев, обаче, момиче е станало повод за сбиването.

"След Нова година двамата са говорили по телефона и са се обиждали заради момиче. На 6 януари племенникът ми е бил с негов приятел в района на една детска градина. Въпросното момче идва с 10-15 деца. Предизвикват го да се бие. В началото на клипа се вижда, че агресорът е другото момче", настоява Василев.

"Ако майката на пострадалото дете е подала жалба, полицията трябва да си свърши работата. Прокуратурата трябва да прецени какво да се случи. Крайна инстанция - местната комисия за противообществени прояви. Няма наказания. Трябва да си зададем въпроса защо подобни неща се случват?", попита на свой ред Мария Щуманска, експерт в Община Монтана.

От полицията обявиха, че от Детска педагогическа стая ще работят по случая. Предстои и разпит на децата.

#агресия #агресия между деца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"