Джулиана Гани крие новия любовник, бил провинциалист

Джулиана Гани крие новия любовник, бил провинциалист
A A+ A++ A

Джулиана Гани се срамува, че новият й приятел е обикновен полицай, при това от провинцията. Затова разпространява новината, че е барета и умел преследвач на големи престъпници, научи Hotnews.bg. Силиконката вече приключи почивката си в Шри Ланка, на която официализира връзката си с Теодор Гецов от Велико Търново - редови полицай към охранителна полиция. за Джулката щяло да е по-престижно, ако новия е поне някакъв командос или пък полицейски шеф, затова тя сама започнала да се хвали с лъжата, че е барета.

Заради Гани той е приключил дългогодишна връзка, което не може да се каже за нея. С Илиян, съпруг номер две Джулката издържа близо две години, по-малко пък живя с първия си съпруг. Интимните снимки с Теодор доста ядосаха почитателите й и Джулиана бе принудена да трие лавината от негативни коментари, които изникваха под фотосите. "Зов за внимание... тъжна гледка", "А до вчера ревеше,че ти изневерявали и ти взимали детето", "Дано детето ти не ти гледа инстаграма….", "Засрами се! Имаш дете!",

"Пластмасата как е на пипане" са една малка част от упреците към блондинката. Много от тях обаче са изтрити светкавично от Джулката, става ясно от коментиращите. "Браво, Джулка! Печелиш награда за най-скоростно триене на коментари. Изключи ги, миличка, недей да се тормозиш да триеш един по един."

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

#Джулиана Гани #ново гадже

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »