След втори ковид: Пищова се възстановява с моделки в джакузито

След втори ковид: Пищова се възстановява с моделки в джакузито
A A+ A++ A

Ексцентричният бизнесмен и шоумен Митьо Пищова се възстановява от коронавирус в джакузито на дома си в Арбанаси в компанията на две жени. Това разказа самият той пред вестник „Телеграф”.

„Хващаш ме в малко неудобен момент. Преди няколко дни се върнах от Банско, където бях на почивка. Сега се плискам в джакузито в компанията на две манекенки. Възстановявам се от този новия вирус Омикрон, дето го викат. Преди двайсетина дена ме хвана: хрема, гърло ме боля, имах храчки с кръв и гной. Пих антибиотици, пробиотици, прахчета, парацетамоли, но сега вече съм по-добре. Втори път ме хваща за две години. Ама първия път беше много по-лошо и по-тежко. Сега на топло във водата, с женски ласки знаеш ли колко бързо се оправям. Аз съм мъжкар и не могат разни „макрони-макарони” да ме съборят”, твърди Пищова.

Последните години се оказаха доста тежки за „любимеца на народа”. Първо по време на почивка на морето получи тежък инфаркт и лекарите едва успяха да го измъкнат от отвъдното. След това пък висока кръвна захар едва не му докара гангрена и ампутация на двата крака. Едва възстановил се от това, по време на поредния купон ексцентрикът падна от стръмно стълбище и се потроши.

През 2020 г. изкара тежък ковид, а месец два след като се излекува от вируса, по време на поредния конкурс за манекенки получил силен кръвоизлив от дебелото черво. Наложило се спешно да постъпи в болницата в Хасково, където лекарите едва успели да го стабилизират след загуба на над един литър кръв. След всички животозастрашаващи перипетии обаче Митьо Пищова не е загубил чувството си за хумор. Заради тежкото си здравословно състояние по съвет на лекарите му се наложило да свали над 80 кг и да замени любимите си мръвки с много салати, зеленчуци, плодове, чайове и фрешове.

„Любимецът на народа” обаче твърди, че диетата не се е отразила на ненаситния му сексуален апетит и той още продължава да тръшка жените и да ги пори като риби. „Е, лекарите ме предупредиха да не правя групов секс по цяла нощ, щото сърцето ми можело и да не издържи на напрежението. Затова сега го давам по-кротко. В джакузито може да съм с две-три рибки, ама след това правя секс с една, и то по не повече от половин час. След това задължително почивка и после може да почна пак отначало. Колкото и да не ме задоволява това, трябва вече да се пазя, щото не съм млад. Вече съм на 66 години, а пък ми се живее още дълго време. Да се радвам на живота, да ощастливявам женичките и да ядосвам съпрузите им”, смее се Митьо Пищова.

Той споделя също, че съжалява за това, че преди време си е губил напразно времето и парите да се занимава с политика. „Не ща и да чуя повече за политика. Само ядене, пиене и здрав секс. Друго не ме интересува. Винаги съм бил честен и искам и да завърша живота си по честен начин. Не да ме мразят хората, че съм им обещавал, пък не съм си изпълнил обещанията. Искам до края на живота да остана „любимецът на народа”, категоричен е бизнесменът шоумен.

Той се заканва, че няма да се даде още на болежките, защото още много жени го чакали на легло, за да ги ощастливи. „Дал съм си дума, че ще преспя с поне 4000 жени, остават ми още 250. Дотогава никакво мрене. Здрав, прав и корав и питонът да е винаги изправен”, пожелава си Пищова.

Посрещнал 2022 г. в Белград

Той разказва, че е изкарал новогодишните празници в Белград при стари „бойни другари от онези, опасните години”. „За 4 дена струваше над 2000 лв. Само на 31 декември в ресторанта кувертът беше 250 евро. Ама аз една стотинка не съм си извадил от джоба. Имам богати и яки авери, с големи портфейли и тлъсти пачки, дето всичко ми плащат и не ме оставят изобщо да си бръкна в джоба”, хвали се „боляринът” със страховития прякор.

Дава 100 лв. и бельо на миска

Митьо Пищова съобщи още, че на 23 февруари във Велинград ще се проведе поредният конкурс за мис, организиран от агенцията му „ВИП Моделс”. В него участие ще вземат „15-те най-вървежни и най-яки топмоделки в държавата ни”. Победителката ще получи 100 лв. награда, а за всички участнички ще има подаръци: козметика, бельо и обувки от световни марки.

#Митьо Пищова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »