Азис яхна звяра Брабус за 500 бона, смени си ченето за 20

Азис яхна звяра Брабус за 500 бона, смени си ченето за 20
A A+ A++ A

Азис се изфука в социалните мрежи не с една, а с две нови придобивки - кола за 500 бона и усмивка за малко над 20 бона.

Първата придобивка е мощно черно возило на Мерцедес-Бенц - Брабус, дело на германския инженерен ум, а втората е с естетични промени в ченето.

От снимка, която качи в профила си в Инстаграм, става ясно, че звездата обикаля софийските улици с мощен черен джип. Возилото е изключително луксозно и популярно сред елита у нас, а стойността му варира от 250 до над 500 хиляди лева и зависи от изпълнението. Запознати твърдят, че колата на звездата е от най-скъпите варианти за модела, тъй като на снимката издайнически се виждат червените предпазни колани - символ на специалното изпълнение на колата. Известен факт е, че Азис е любител на бързите и мощни коли, вдигащи високи скорости и създаващи усещане за луксозен живот.

Освен с тази нова „мъжка играчка“ звездата на попфолка се похвали и с нова сияйна усмивка. А под поста в мрежата написа: „Загадъчната и красива бяла усмивка отваря всички врати“. После става ясно, че си е направил дентални процедури за избелване на зъбите в столична клиника. А това се оценява на над 20 бона.

Освен със страстта си по бързите коли изпълнителят на „Напипай го“ е популярен и с ексцентричната си визия, с която обича да експериментира. Наскоро певецът се похвали с нови, по-малки уши. В мрежата се радва на одобрението на феновете си, които го подкрепят в непрекъснатите му опити за трансформация. Последното амплоа на певеца е в стил мачо, а заради него звездата на попфолка преди време сподели, че се е подложил на хормонална терапия.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Azis Online (@azis_online_new)

#Азис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »