Петканови пак разделени? Пак ли шавливата Алекс е причината?

Петканови пак разделени? Пак ли шавливата Алекс е причината?
A A+ A++ A

Отношенията между Алекс и Дани Петканови за пореден път потвърждават, че са достойни за сапунен сериал. Двамата ту се събират, ту се разделят, а "лично пространство" отдавна не определя отношенията им, защото всичко се споделя в социалните мрежи.

Май двамата отново са в обтегнати отношения, за което подсказа още в началото на годината Лудия репортер в профила си. Освен това двойката не се е показвала от доста време заедно - от месец и половина, а преди, както знаем, бяха точно обратното.

"Красива си, но очите ти излъчват тъга", пишат фенове под последните снимки на Алекс, а тя признава, че има проблеми от лично естество, но не конкретизира за какво точно става въпрос.

"В момента търся себе си, колкото и да звучи абстрактно. В живота ми се случват събития, които ще го променят неизбежно в близко бъдеще. Аз вярвам, че е за добро", коментира Дани Петканов, а от излиянията му стана ясно, че е изпаднал в депресия и се опитва да осмисли съществуването си по някакъв начин. Поради тази причина е започнал и благотворителна кампания – през следващите 12 месеца той ще дарява 10% от рекламните си хонорари за добра кауза.

Припомняме, че миналата година по същото време звездната двойка отново бе пред развод, като след откровенията им в мрежата стана ясно, че са се изпокарали за пари. Даниел страдал, че Александра изкарва повече от него и това потискало самочувствието му на мъж.

Дългокраката красавица работи като модел и инфлуенсър, от което трупа и тлъсти пачки в банковата си сметка. Популярността обаче я застигна, след като се омъжи в шоуто "ВИП Брадър", защото преди това изобщо не беше толкова търсена.

От друга страна, Даниел упреквал жена си, че е работохоличка, че не отказва професионални предложения. По думите му тя трябвало да отсява най-стойностните оферти. Риалити звездата наистина рекламира всичко – от памперси до наргилета. „Моделството е до време! Няма да съм вечно млада и красива. Ако сега не работя, то кога?!”, оправдава се Александра.

Миналата година съпрузите посещавали семеен терапевт, за да се опитат да изгладят противоречията, но безуспешно. Така стигнали до извода, че е е най-добре да се разделят. Александра искала мъж, който да е по-богат от нея, да е по-амбициозен, да я води напред в живота. Даниел пък не се чувствал удовлетворен нито в семейните си отношения, нито в работата си, пише таблоидът "Уикенд".

По всичко личи, че манекенката и бащата на сина ѝ не могат да се разберат и да постигнат консенсус. Запознати издават, че в продължение на седмици те не си обелвали и дума, а напрежението помежду им можело да се разреже с нож. Дали обаче ще се стигне до официален развод още не е ясно. Възможно е двойката да преосмисли решението си, както се е случвало и в миналото.

#Петканови #раздяла

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »