ЦСКА и Левски са основни фаворити на Betano за Купата на България

ЦСКА и Левски са основни фаворити на Betano за Купата на България
A A+ A++ A

Шампионът на България за последните 10 години е един и същ, а тази година се очертава като една от най-оспорваните. И все пак, според експертните Betano bg мнения и коефициент от 1.30 са за крайна победа на Лудогорец в Първа лига. Турнирът за Купата обаче остава отворен, а след завръщането на Мъри Стоилов, ЦСКА и Левски са сред основните фаворити на най-новия букмейкър в България- Betano. Ето какви коефициенти може да ви предложат от Бетано за Купа в ръцете на „сини“ или „червени“.

Какво ни показват коефициентите?

И тук Лудогорец е с едно гърди пред всички останали. „Орлите“ смениха треньора, а едва ли има специалист, който да не вижда, че разполагат с най-класните футболисти в България. И все пак, основен фокус за Домусчиев и неговите подопечни винаги е била шампионската титла, която им дава шанс да играят в пресявките на Шампионската лига. „Зелените“ имат спечелени 2 Купи, но те дойдоха през 2011-та и 2013-та. Бетано предлага коефициент от 2.20 за разградчани, но ние ви препоръчваме да пренебрегнете този залог.

Доста са изравнени шансовете на Левски и ЦСКА за крайна победа. „Армейците“ са на втора позиция с коефициент от 4.50, а „сините“ са 3-тия топ фаворит, като може да заложите за тях при множител 5.50. Следват Локомотив Пловдив и Славия с по 8. Далеч назад остава Берое с 40. Старозагорци ще се разделят с огромна част от стартовите си състезатели и логично остават доста назад. Betano предлага и коефициенти по 150 за втородивизионните Монтана и Септември София.

Какво ни предложи жребия?

Есенния дял стартира с ¼ финали. Фортуна не бе благосклонна с ЦСКА и момчетата на Стойчо Младенов ще трябва да се изправят срещу Локомотив Пловдив в един мач, събрал носителите на последните три Купи на България. Левски и Лудогорец играят срещу тимове от второто ниво на родната футболна пирамида и са твърди фаворити за продължаване към полуфиналите. Последната двойка противопоставя Славия и Берое, като всичко друго, освен победа за „белите“, би се приело като огромна изненада.

Мечтата на Левски

Още в началото, Станимир Стоилов заяви, че се фокусира върху турнира за Купата на България. Клуб като Левски не може да си позволи да не се бори за титлата. Въпреки трудното финансово състояние, хасковският специалист стабилизира тима. Откакто Мъри пое „кормилото“, „сините“ печелят по над половин точка повече във всеки един мач от първенството. Тимът вече има добри шансове да влезе в първата 6-ца и е сред големите фаворити за Купата. На „Герена“ успяха да направят и някаква селекция. Рано, рано Левски обяви привличането на двама бразилци и един защитник, който в момента играе в Купата на Африканските нации. Финансовите проблеми обаче не спират и от „Георги Аспарухов“ си тръгнаха Боби Цонев, Мартин Петков и Гьоко Зайков. Близнакът бе сред големите лидери в съблекалнята и няма как да не липса. Зайков също направи силни мачове.

Левски имаше късмет и с жребия. Те ще се нуждаят от още, ако искат да вдигнат трофея. Ако излезем извън фенските аспирации, съставът на „сините“ изостава чувствително като качество от ЦСКА и Лудогорец. Това се видя пределно ясно в преките сблъсъци за първенство. Ако Левски се падне на ½ финал срещу Славия, тимът може и да вдигне Купата, ако обаче късметът ги прати срещу ЦСКА или Лудогорец, едва ли ще успее да ги отстрани във формат от два мача. Стигне ли до финал, Левски може да победи всеки пред страхотната си публика.

ЦСКА има най-добри шансове да защити трофея

Червените“ са настоящите носители на отличието. Селекцията им върви бавно, но все пак успяха да се подсилят с един офанзивен играч, а се очаква и още едно попълнение от Колумбия. От „Армията“ си тръгнаха двама защитници, които не бяха сред основните фигури в състава. Стойчо Младенов трябва да помисли и да подсилване в халфовата линия. ЦСКА страдаше от късия си състав през есента, но сега ще може да изстиска доста повече от своите играчи в по-разредения цикъл.

Червените“ има много труден мач срещу Локомотив, но и достатъчно потенциал да отстранят пловдивчани. „Бяло-черните“ вече не са отбора на Бруно Акрапович, който газеше наред в този турнир. При апатията на Лудогорец, „червените“ имат най-добри шансове. Те преминаха през Лудогорец на ½ финалите през миналата година, а класата им ще ги направи сериозен фаворит срещу всички останали тимове. За това, ние ви съветваме да заложите на ЦСКА в дългосрочните коефициентите на БЕТАНО БГ за Купа на България.

 

#ЦСКА #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"