Криско на война със столична частна клиника

Криско на война със столична частна клиника
A A+ A++ A

Рапърът Криско закъса с ухото, ожали се самият той в социалните мрежи. Габровецът описа одисеята от посещението при доктора като глава от роман.

„Ухото ми е заглъхнало от 2 дни и реших да си запиша час за преглед. И така записах си час за 9 ч. Това е частна клиника в София, което ме кара да мисля, че щом един преглед струва 115 лв. - и пак повтарям, че това е частна клиника, би трябвало да получа услугите, които предлага. И при положение че всеки пациент е със запазен час, очаквам да вляза при доктора в часа, в който съм запазил... и с малко забавяне спрямо човека преди мен“, започва разказът на музиканта.

Той е влязъл в клиниката още в 8:55 ч. сутринта и веднага се отправил към рецепцията, където провел следния диалог:

„- Предупредиха ли ви за антигенен тест?

- Не, но имам ваксина и зелен сертификат.

- Без антигенен тест не може!

- Добре, а за какво ми е този сертификат?

- Ами, не знам за какво ви е!

- Добре, тук мога ли да си направя антигенен тест?

- Да, 25 лв. и изчакайте.“

Седнал да чака и минали цели 20 минути докато го извикат за теста. „Влизам в стаичка и докато едно момче ми прави теста, го питам:

- Защо ми правите антигенен, като имам ваксина и зелен сертификат?

- Те тия сертификати са за...

- Мола? - прекъсвам го аз.

- Хехе, да, за там са.

Тестът е направен за 1 минута, изчакайте“, продължава Кристиан Талев, както се води по лична карта ВИП пациентът.

Минават вече 50 минути, откакто е в клиниката, и нервите му вече не издържат: „Още никой не ме е извикал за резултат от антигенния тест. Предполагам, че после ще чакам още 20 минути за влизане при самия доктор. Виждате, че натяквам "частна" и "фиксиран час", защото очакванията ми, както и на другите клиенти, са - "Ще си запазя точен час, за да си наглася програмата за деня."

Решавам да попитам на рецепция дали ще вляза скоро. Отговорът е: "Ние сме външна рецепция, питайте вътрешна ей там." „Бихте ли ми върнали парите, след като 50 минути след насрочения час за доктор още не знам кога ще вляза в частната ви клиника с фиксиран час?“

„Разбира се, ето ги“, разказва още Криско. Рапърът уточнява, че това не е оплакване или жалване какви тъпанари са в клиниката.

„Може и да не съм прав, но си мисля, че ако бях получил това, което ми предлага клиника, нямаше да напиша този пост“, завършва изпълнителят на „Кавала кючек“.

 

krisko - Криско закъса с ухото, два дни му е заглъхнало

#Криско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »