Пак с Ковид! Крис Костов пипна Омикрон: Щях да умра!

Пак с Ковид! Крис Костов пипна Омикрон: Щях да умра!
A A+ A++ A

Певецът, който ни представи на "Евровизия", се оплака, че отново се е заразил с коронавирус. В началото на май 2021 г., след като се прибра от България в Русия, той се зарази с COVID. Няколко месеца по-късно Крис отново е оплетен в примката на супер заразния вирус. Костов разкри, че този път боледуването протича много по-различно от предходния път.

"Снощи мислех, че ще умра!", казва във видео в социалните мрежи изпълнителят.

Кристиан разказва, че през нощта чувства силно замайване, пише "България днес".

"Всичко ме болеше, главата ми щеше да се пръсне. Лежах на леглото и молих сестра ми да ми помогне, да ми донесе вода, хапчета. Към 3 часа през нощта вече прегръщах тоалетната", споделя Крис пред своите фенове.

След лабораторно изследване той е наясно, че се е заразил с Омикрон. Недоумява обаче защото му е толкова зле и е категоричен, че няма нищо общо с предходния щам, който лепва през май.

"Това е напомняне към вас да се пазите. Не ходете на партита. Ако не трябва да ходите на училище или на работа, ви призовавам да не излизате и да не ходите на публични места. Пандемията отново полудя, пазете се!"

Миналата година беше тежка за семейството на Крис. След като всички членове на фамилията му се заразиха с COVID, дядото на Кристиан не успя да се спаси и почина.

"Старая се да бъда колкото се може по-позитивен. COVID беше ужасно нещо. Цялото ми семейство го изкарахме много тежко. Бях много зле. Дядо ми почина от коронавирус. Той беше най-интелигентният човек, когото познавах. Последните думи от него бяха: "Помогнете ми, моля, лошо ми е", разказа неотдавна Костов, който тогава вярваше, че е оставил заразата зад гърба си.

21-годишният певец сподели също и че обмисля отново да стане вегетарианец. Костов направи анкета сред последователите си и установи, че близо 90% от тях са вегани или вегетарианци. Крис обаче не може да се откаже от сиренето, кашкавала и палачинките, в които има мляко, така че избира на този етап просто да изключи месото от менюто си.

#Кристиан Костов #КОВИД-19 #Омикрон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"