Какви са версиите за зверското убийство в Русе?

Какви са версиите за зверското убийство в Русе?
A A+ A++ A

Продължава разследването на жестокото убийство на жена в Русе. Тялото на собственичка на верига аптеки беше намерено разчленено вчера в дере на река Русенски Лом.

Двама души са арестувани. Засега полицията не потвърждава официално всички детайли по това престъпление.

Жертвата е съпруга на местния политик и бизнесмен - Бедрос Пехливанян. Семейството притежава верига аптеки.

По неофициална информация двама мъже, представящи се за полицаи, са отишли в дома на семейството, по някакъв начин се е стигнало дотам жертвата – Ери Пехливанян,  да отвори сейфа и да им даде пари – 65 000 лева. След това насила е отведена извън дома си, вероятно някъде в района между селата Божичен и Иваново. Вероятно там е извършено убийството, след което тялото е изхвърлено в дере на река Русенски Лом.

Двамата задържани са разпитани са пред съдия. Единият си е признал.

„Събрахме необходимите доказателства и днес сме повдигнали обвинения на двама мъже от град Русе. Обвиненията са за отвличане, грабеж на пари в големи размери и за умишлено убийство жената, която издирваме, с цел прикриване на другите две престъпления. Днес са задържани от прокурор двамата обвиняеми, единият от тях е разпитан пред съдия. Те не отричат фактите, в който ги обвиняваме, като има известни нюанси в обясненията им”, заяви окръжният прокурор на Русе – Георги Георгиев.  

#Русе #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »