Известна сестра сложи бустер на Борисов, после той подпука Радев, Петков и сие ВИДЕО

Известна сестра сложи бустер на Борисов, после той подпука Радев, Петков и сие ВИДЕО
A A+ A++ A

"Не съм в карантина, сложих си бустер". С тези думи и иконка с палаво човече лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов онагледи поставянето на трета игла, на което се подложи днес в Софиямед. Интересно е, че отново дозата му бе инжектирана от медицинската сестра, която се прочу с това, че вечно е на смяна и е перманентен избор за имунизации не само от Бойко, но и от Пеевски и Карадайъ.

Моментът не е избран случайно. Очевидното намигване е към членовете на правителството, ръководството на парламента и президента, които се самоизолираха заради положителния тест за COVID-19 на шефа на НС Никола Минчев след заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност. Така цялата държава остава на автопилот, коментира малко по-рано Десислава Атанасова от ГЕРБ.

След като с епогрижи за здравето си, Борисов вдигна мерника на снощния КСНС, който се състоя при президента. Той даде брифинг и атакува държавният глава, Кирил петков, както и представителите на останалите парламентарни партии.

Вчера президена Радев отне на премиера Кирил Петков всякаква възможност за маневри, посочи Борисов. Според него инфлацията вече е над 30% в магазина и няма никакви мерки от страна на правителството.

Лидерът на ГЕРБ критикува и решението на на управляващите за парите на пенсионерите. Около Нова година нямаше никакви мерки, пуснаха хората да се заразяват, заяви Борисов.

Кирил Ананиев коментира, че ще имаме допълнителни разходи, които ще увеличат допълнително дефицита. Според Ананиев това ще дойде до проблеми с ЕС.

#Бойко Борисов #Кирил Ананиев #бустерна доза

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »