Новите бразилци в Левски Уелтон и Цунами ще получават по 10 000 лева на месец

Новите бразилци в Левски Уелтон и Цунами ще получават по 10 000 лева на месец
A A+ A++ A

Две от новите попълнения на Левски – Уелтон и Цунами, ще получават по 5000 евро месечно, съобщава „Тема спот“. Ръководството на сините е постигнало договорка с двамата бразилци и те са се съгласили с поставените им условия, което няма да ги направи най-скъпоплатените играчи на „Герена“.

Латиноамериканците пристигнаха при столичани през тази зима от Ботафого ПБ и вече се готвят на пълни обороти на лагера в турския курорт Белек. Защитникът Цунами подписа договор за 2,5 години, докато нападателят сложи подписа си под контракт за три години.

Шефовете на „Герена“ са доволни от придобивките, тъй като бразилските футболисти не са поставили големи претенции, а двамата смятат, че това ще е идеален трамплин за кариера в Европа. Цунами е гласен за заместник на Иван Горанов по левия фланг на защитата, а също така високият му ръст позволява да играе еднакво добре и като централен защитник, и като вътрешен халф, което дава допълнителни опции пред Станимир Стоилов.

От своя страна Уелтон може да действа като централен нападател и крило, което означава, че ще внесе необходимата конкуренция в атаката на сините.

#Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"