Бившата на Сашо Кадиев си намери нов, замъкна го и при "мама" Катя Евро!

Бившата на Сашо Кадиев си намери нов, замъкна го и при "мама" Катя Евро!
A A+ A++ A

Времето за страдание приключи за бившата жена на Сашо Кадиев – красивата танцьорка Таня Тончева.

През последните месеци синът на Катето Евро демонстрира колко лудо влюбен е в новата си приятелка – моделката Ивелина Чоева, дори ги събра с бившата в общ кадър, само и само да покаже, че между тях всичко е наред. Това, което се случва в личния живот на майката на детето му – Таня Тончева обаче, е не по-малко интригуващо.

До сексапилната танцьорка също има нов човек, когото обаче, за разлика от Кадиев, тя старателно крие от медиите. Видно от профила й е, че там не са качени нито една от общите й снимки с новата любов в живота й. Дали от суеверие или просто, за да запази личния си живот далеч от обществените коментари, само брюнетката си знае.

Според информациите мъжът до Таня не е публична личност, а няма и намерение да става известен покрай любимата си. Но пък брюнетката отдавна го е запознала с бившата си свекърва Катето Евро, която й е като майка след смъртта на нейната родна, която загуби през 2019-та година. В края на 2020-та пък от ковид си отиде и братът на танцьорката, пише „Галерия“.

Именно новият любим на Таня е човекът, който успява да я извади от трудния период и да я направи отново щастлива и усмихната, както сме свикнали и ние да я виждаме в публичното пространство.

#Сашо Кадиев #Таня #нов мъж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"