Млад врачанин загина по нелеп начин навръх Нова година

Млад врачанин загина по нелеп начин навръх Нова година
A A+ A++ A

Огромна трагедия е станала в навечерието на новата 2022 година във Враца

Вчера по нелеп начин е загинал 20-годишният Николай Николаев, съобщи агенция BulNews.

За неприятния инцидент няма нито дума в днешния бюлетин на полицията, но близки на загиналото момче сигнализираха в редакцията на медията за станалото на 31 декември.

По тяхна информация в петък момчето отишло да помогне на свой приятел, който работел в частна фирма във врачанското село Чирен. По неясни на този етап причини върху двамата тръгнала да пада тежка машина. Младежът, който работел там, успял да скочи и да се предпази, но Николай нямал този късмет и бил затиснат от нея.

Собственикът на компанията веднага натоварил в джипа си раненото момче и го докарал в Спешния център на врачанската болница. Там бързо било установено, че Николай е с множество тежки травми и незабавно бил вдигнат с линейка за Плевен. За съжаление състоянието му било толкова тежко, че той починал в Спешното отделение на тамошната болница.

Още вчера новината за кончината на младия врачанин почерни фейсбук. Негови приятели отбелязват, че той е бил един от най-запалените фенове на ЦСКА и редовно подкрепял любимия си отбор. Бил е честно и работливо дете и точно заради това отишъл в празничния ден да помогне на своя приятел. И не се върнал…

#Враца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »