Какво ще донесе новогодишната нощ на всяка зодия

Какво ще донесе новогодишната нощ на всяка зодия
A A+ A++ A

2021 определено беше тежка, но празниците винаги са повод за забавление и разтоварване

За щастие, вашият хороскоп за тази нова година е изпълнен с искрящ оптимизъм и е пълен с възможности, пише Edna.bg

Време е да облечете любимата си парти рокля и да отпиете малко шампанско, защото боговете на партито се заемат с вечерта на 31 декември!

Луната ще премине през управлявания от Юпитер Стрелец на 31 декември, вдъхновявайки необходимостта от общуване и извличане на максимума от всяко преживяване. Променливият огън на Стрелеца е еквивалентен на огъня, около който семейство, приятели и непознати се събират, за да споделят истории и да усетят топлината на този магически елемент.

Луната също ще седи само на три градуса от кипящия Марс – планета на изтъкването, желанието и енергията – в същия знак. Това ще добави вълнуваща доза ентусиазъм към вечерта, който в по-голямата си част ще бъде доста положителен. Луната едновременно ще секстилира Сатурн, призовавайки ви да бъдете прагматични, а междувременно квадратът Луна-Марс към неуловимия Нептун прави възможностите и мистерията на неизвестното още по-интригуващи.

Ето какво ви очаква в навечерието на новата 2022 година според вашия зодиакален знак:

Овен: Живеете за момента

Какво чакате все още, Овни? С Луната и вашия небесен управител Марс, които се свързват в спонтанния знак на Стрелец, вие търсите начини да задоволите жаждата си за живот. Луната и Марс ще бъдат предизвикани от мечтателният Нептун, който ви напомня да се доверите на случващото се и да прегърнете магията във всеки момент.

Телец: Търсите интимност

Има струпване на планети в спонтанния Стрелец, активиращ вашия еротичен осми дом на интимност, съвместни начинания, споделени ресурси и връзки със сродната ви душа. Независимо дали става въпрос за потенциална бизнес инвестиция или романтично предложение, вие искате нещо истинско. Луната и квадратът на Марс с Нептун обаче ви помагат да направите разлика между реалността на ситуацията и илюзията, която ви ограничава.

Близнаци: Прекарвате страхотно време

С Луната и Марс надвиснали над търсещия хармония седми дом на споразумения, компромиси и партньори, вие сте склонни да бъдете по-фокусирани върху вашия любим човек и хората като цяло. Сложният квадрат на Луната и Марс към Нептун обаче може да е причината да обмисляте дали трябва да поемете водеща роля в нещо.

Рак: Отдавате се на купон

Създайте повече място в графика си за забавление, Раци! Луната ще се присъедини към дръзкия Марс в спонтанния знак Стрелец, разклащайки вашия отговорен шести дом на благоденствие, ежедневни ритуали и грижа. Независимо дали сте купонджийска натура, тазгодишните възможности са доста епични. Имате толкова много покани, че можете дори да изберете да присъствате на повече от един купон, което ще е доста приключенско от ваша страна. Предизвикателството? Луната и Марс ще се сблъскат с Нептун, предизвиквайки чувство на несигурност, но всичко това е част от преживяването на нещо ново.

Лъв: Преживявате невероятни дни

Това е любимото ви време от годината, защото никой не знае как да организира празненство като вас. По-важното е, че с Луната и Марс, надвиснали над вашия празничен пети дом на любовта, страстта, удоволствието и себеизразяването, вие не само мислите извън рамката тази година, но и насочвате вниманието си към приоритизирането на вашето щастие. Поставете някои граници във вашите взаимоотношения, ако е необходимо.

Дева: Променяте традициите

Направете го по вашия начин, Деви. Луната ще се присъедини към кипящия Марс в спонтанен Стрелец, възпламенявайки вашия четвърти дом на дом, семейни въпроси и емоционални основи, което ще вдъхнови силен порив за свобода. Това е особено вярно, когато разглеждате Луната и квадрата на Марс към Нептун през вашия отдаден седми дом на връзки. Липсват ви граници в тази област от живота ви? Няма нужда да изпитвате вина, особено когато това се отнася до вашето щастие.

Везни: Доста заети сте и постоянно в движение

Вашият календар е изцяло запълнен. Това може да попречи на ежедневните ви задачи и почивката ви, но не и ако подходите стратегически. Луната ще се присъедини към Марс в спонтанния Стрелец на 31 декември, запалвайки вашия любопитен трети дом за комуникация, обмен и общност. Освен че внасяте динамика в тази област от живота си, вие също се чувствате по-оптимистични. Квадратът Луна-Марс към Нептун през вашия отговорен шести дом е единственото ви предизвикателство. Подредете приоритетите си и не се претоварвайте.

Скорпион: Чувствате се в центъра на прожекторите

Чувствате ли нуждата да парадирате с блестящата си визия в новогодишната нощ, Скорпион? Това може да има нещо общо с Луната и Марс, надвиснали над вашия очарователен втори дом на пари, чувствени удоволствия и навици. Правите всичко възможно, за да изглеждате зашеметяващо, така че не забравяйте да използвате своята проницателност в процеса. Луната и Марс ще се сблъскат едновременно с бляскавия Нептун във вашия празничен пети дом на забавление, страст и удоволствие, така че се уверете, че сте реалисти, когато става въпрос за вашите идеали.

Стрелец: Вие сте душата на партито

Не е чудно, че рожденият ви ден се случва през празничния сезон. Вашият заразителен ентусиазъм е част от вашия чар, а непосредствената близост на Луната до Марс във вашия знак само ще подчертае нещата. Така че независимо дали сте навън, за да празнувате, или сте домакин на новогодишното парти в дома ви, вашата увереност и енергия никога не престават да обединяват всички. Имайте предвид, че Луната и Марс ще се сблъскат с Нептун, което може да ви направи свръхчувствителни към емоционалните подводни течения във вашата среда. Защитете енергията си.

Козирог: Затваряте се у дома

Може да е сезонът на вашия рожден ден, но сте изтощени. Затова е особено важно да вземете под внимание както Луната, така и дръзкия Марс, надвиснали над вашия 12-и дом на затваряне, мечти и всичко зад кулисите. Беше дълга година и квадратът Луна-Марс към мъгливия Нептун през вашия трети дом ба комуникация и незабавен обмен може да е причината в момента да се държите за себе си.

Водолей: Събирате се със стари приятели

Сред шума и суматохата на празничния сезон, Луната ще обедини усилията си с Марс в Стрелец във вашия 11-и дом на асоциациите, общността и чувството за принадлежност към света на 31 декември. Липсват ли ви най-добрите ви приятели? Имате късмет, тъй като в астро прогнозата навсякъде пише „събиране за празнуване“. Вашето предизвикателство обаче може потенциално да произтича от квадрата Луна-Марс към Нептун, предизвиквайки чувство на объркване по отношение на вашата стабилност и самочувствие. Не се сравнявайте с другите.

Риби: Правите смело изявление

Със Слънцето, надвиснало над вашия 11-и дом на обществото, не е чудно, че привличате светлината на прожекторите, но това не е всичко. Луната ще обедини силите си с Марс в Стрелец във вашия 10-и дом на престиж, известност и репутация, което само ще подклажда огъня и ще поддържа сцената, на която вече сте. Вашият блясък е несравним, благодарение на връзката на Луната и Марс с вашия небесен владетел Нептун.

 

#хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »