Мандаринките станаха дини: Влогърката Стела показа новите импланти и разказа за трудностите

Мандаринките станаха дини: Влогърката Стела показа новите импланти и разказа за трудностите
A A+ A++ A

Човек и добре да живее, рано или късно си слага силиконови импланти. Това си е нещо като правило в родината ни. Така се случи и с влогърката Стела, която най-после показа двете "момичета", както нарича придобивките си:

 

Имплантите Стела е поставила в Истанбул, като става въпрос за кръгли импланти, а не за капкообразни, както искала първоначално. Просто лекарите я убедили, че с кръглите ще има по-голям обем.

Всъщност Стела публикува 28-минутно видео навръх Коледа, в което разказва за преживяванията си в Истанбул, както и за първите дни след операцията. Инфлуенсърката споделя, че първият ден след операцията бил изключително тежък за нея - и физически, и емоционално. Причината за това била, че Стела отишла здрава в Турция, а след операцията дори не могла да се обслужва сама. Затова препоръчва на всеки, който ще се подложи на подобна интервенция, да отиде с близък, който да му помага след операцията.

Иначе Стела отговори и на някои въпроси във връзка с операцията, имплантите и решението да си ги сложи. Влогърката коментира, че като цяло е харесвала гърдите си, но просто са били малки. "Преди имах мандаринки, сега имам дини", радва се Стела.

В професионален план Стела обещава съвсем скоро изненада - музикален клип. Каква ще е песента, не е категорично ясно, но прохождащата певица неведнъж е показвала, че е отявлен фен на поп-фолка. 

#Стела

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »