Ето къде ще се радват на най-топло време днес

Ето къде ще се радват на най-топло време днес
A A+ A++ A

В сутрешните часове валежите от сняг и дъжд, които през нощта валяха, ще спрат. Облачността ще се задържи значителна, с временни разкъсвания в западната половина от страната. Почти тихо време. Максималните температури ще са от 3 - 4 градуса на места по поречието на Дунав до 12 градуса в Югозападна България.

Над Черноморието облачността ще е значителна и преди обяд ще превалява слаб дъжд. Почти тихо време. Максималните температури ще са между 8 и 11 градуса. Температурата на морската вода е 8-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Над планините ще бъде предимно облачно, сутринта на места в Предбалкана и масивите от Западна България ще превалява слаб сняг, под около 1700 метра - слаб дъжд. Ще духа до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 5 градуса, на 2000 метра - около минус един градус.

През следващите два дни, въпреки понижението на температурите, ще се задържи сравнително топло за края на декември. Ще бъде предимно облачно, на места, главно в Източна и Южна България ще има валежи от дъжд. Повишена вероятност да са значителни по количество има в крайните югоизточни райони. Вятърът ще е от север, в сряда слаб, в четвъртък ще се усили до умерен.

#слънце #облаци #облаци дъжд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"