Чудо за Коледа! Сашка Васева се подобрява, изписват я за ЧНГ!

Чудо за Коледа! Сашка Васева се подобрява, изписват я за ЧНГ!
A A+ A++ A
За семейството на популярната певица Сашка Васева коледното чудо се е случило. Радостната новина прозвуча от устата на съпруга й Христо Бакърджиев. Пред bTV той разкри, че здравословното състояние на жената, която сме свикнали да виждаме усмихната и силна, се подобрява.

Тази година тя изпадна в сложна ситуация. Тумор застрашаваше не само зрението, но и живота й. Васева претърпя две операции и посрещна Коледа в болница в Германия.

„Животът й висеше на тънка копринена нишка, но сега се прескочи това препятствие и състоянието ѝ се подобрява. Вече е в движение, храни се самостоятелно, което в първите дни след операцията беше невъзможно“, разказа Бакърджиев.

В момента цялото семейство е в Германия и я подкрепя. Не са празнували Коледа, но са били заедно в празничните дни. Предстои преди Нова година певицата да бъде изписана.

„Ще очакваме следващата Коледа друго чудо и тя да е напълно здрава. Поне няколко месеца ще бъде лекувана, ще бъде подложена на рехабилитация, за да може да бъде стабилизирана“, каза още Христо Бакърджиев.

Съпругът на Васева припомни, че всеки, който иска да я подкрепи, може да го направи.

#Сашка Васева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници