Всички катаджии излизат на пътя за акция срещу джигитите, високата скорост и пияниците

Всички катаджии излизат на пътя за акция срещу джигитите, високата скорост и пияниците
A A+ A++ A

Всички екипи на контролните служби ще бъдат изкарани по пътищата на страната. Те ще следят както за превишаване на скоростта, така и за шофьори, които карат агресивно и с това създават рискови ситуации за другите на пътя, обявиха от КАТ.

Засилен трафик по пътищата на страната се очаква на 23-и и 24-и декември заради коледните и новогодишни празници. Изключително натоварен ще е трафикът в столицата и областните градове днес, най-сериозна ще е ситуацията на изходите на София и по трите основни магистрали - "Тракия", "Хемус" и "Струма".

На 25-и и 26-и декември, както и на 1-ви януари ще бъдат правени проверки за шофиране след употреба на алкохол и наркотици. От Пътна полиция призовават всеки, който забележи неадекватно поведение на пътя, да подаде сигнал на спешния телефон 112.

Пътните полицаи обявиха още, че ще разположат днес и на Бъдни вечер, когато също се очаква сериозен трафик, допълнителни екипи, а по магистралите, където се извършват ремонти, ще се предприемат и временни организации на движението.

Едно от местата, където се получават сериозни тапи и километрични колони от пъплещи автомобили е магистрала "Тракия" преди тунел Траянови врата. Там се извършва ремонт на тръбата в посока Пловдив и заради това движението преминава двупосочно само в тръбата към София.

#КАТ #катаджии #акция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"