"Спаси София" с идея как Халите да станат успешен търговски комплекс

"Спаси София" с идея как Халите да станат успешен търговски комплекс
A A+ A++ A

"Спаси София", лидирана от малдия общински съветник Борис Бонев, даде идеи как могат Халите да се трансформират в успешен търговски център. Ето техните предложения:

❓ Могат ли Халите да станат успешен търговски комплекс?

👉 Краткият отговор е: Да, чрез трансформация и модернизация на своята бизнес концепция.

Помещавайки се в сграда с над 110-годишна история, която се намира в идеалния център на столицата, Халите съхраняват традиционния дух на Стара София и могат да се превърнат в културен атракцион на града. Те могат да предоставят на посетителите си едно невероятно изживяване, което да носи автентично усещане и енергия, която не може да бъде изживяна другаде в града и да бъдат място, което да свързва хората чрез творчеството, културата, подхранването и съхранението на традициите.

❗️ Но как да се случи това?

Първите стъпки, които могат да бъдат предприети включват:

✅ възраждането на традиционната функционалност на Халите, която да бъде модернизирана, за да отговаря на съвременните нужди на посетителите;

✅ развитието на комуникационна и рекламна стратегия спрямо потребителите;

✅ организирането на ежеседмични културни събития в търговския обект, които да привличат по-голям поток от хора и да генерират по-голяма доходоносност;

✅ засилване на ролята на общината в промотирането на обекта;

💲Успешните бизнес модели на други европейски пазари доказват рентабилността и икономическата съдържателност на такъв тип пазари. Халите не отстъпват по нищо на европейските примери, тъй като притежават най-важното – културно-историческо и социално влияние, централна локация, и архитектурна значимост.

#СпасиСофия #СпасиХалите

#Спаси София #Халите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"