ВИДЕО Млада жена нагло открадна яке и телефон от детски кът в Бургас

ВИДЕО Млада жена нагло открадна яке и телефон от детски кът в Бургас
A A+ A++ A

Млада жена на видима възраст около 25-30 години отмъкна детско яке и телефон от кът за малчугани на ул. „Сердика“ в центъра на Бургас. Наглата кражба е извършена вчера посред бял ден, а деянието е записано от камерите за видеонаблюдение на търговски комплекс.

От кадрите се вижда как жената, която носи току-що закупена храна в лявата си ръка, преминава по улицата с бодра стъпка, когато изведнъж спира пред входа на „ТРИА“ и забелязва захвърленото червено яке. Без много да му мисли чернокоската се оглежда , грабва връхната дреха и се засилва в с бърза крачка в посока бул. „Христо Ботев“.

„Моля за помощ! Ако някой познава момичето на записа, да се свърже с мен. Става въпрос за кражба на детско яке с телефон в джоба. Полицията вече работи по случая, но ще е от полза всяка информация за крадлата. Благодаря предварително!“, пише Стефка Георгиева, която е публикувала кадрите от кражбата.

Записът е с добра резолюция и на него ясно се вижда лицето на извършителката. Тя е висока около 1.70 м, облечена в черно яке и дънков панталон.

#Бургас #кражба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »