Ашколсун! Поредната синоптичка на НОВА чака бебе?

Ашколсун! Поредната синоптичка на НОВА чака бебе?
A A+ A++ A

След екипното забременяване на всички синоптички на NOVA, сега май и заместничката им очаква наследник. Става дума за Стефани Обадяру, която замества Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

Щастливата новина обаче се пази в тайна, защото Стефани все още не е уведомила шефовете си в медията. Когато това стане, телевизията няма да й търси заместничка, тъй като Никол Станкулова, която стана майка на второто си дете Андреа през октомври, ще бърза да се върне на екран още в началото на следващата година. За разлика от нея, Гери Малкоданска, която трябва да гушне второто си дете около Нова година, ще се отдаде на майчинството най-малко една година.

Стефани е в началните месеци на бременността си и поне засега спокойно може да прикрие състоянието си. Тя не казва дори кой е таткото на бебето и във Фейсбук се води необвързана. Според мълвата става въпрос за заможен бизнесмен, който я уредил на апетитната длъжност в Нова ТВ. Неизвестната доскоро красавица дължи екзотичната си външност на микс от гени – майка българка и баща нигериец. За съжаление момичето губи татко си преди 8 години, когато е едва на 14, а мъката от кончината му е незараснала рана за нея и до днес. 

„Това ме накара да осъзная от малка важните неща в живота. Хората, които са преживели нещо подобно, знаят, че времето не лекува. Свикваш с болката и я притъпяваш. Татко ми липсва безкрайно много всеки ден, нуждая се от подкрепата му, но явно така е било писано. Вярвам, че е на по-добро място“, споделя Стефани, пише „Галерия“.

#Стефани Обадяру #бременна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »