КУЛТОВО ВИДЕО 29-годишен депутат от ПП излезе на трибуната, но се смути и си забрави мисълта

КУЛТОВО ВИДЕО 29-годишен депутат от ПП излезе на трибуната, но се смути и си забрави мисълта
A A+ A++ A

Продължаваме промяната внесе свежест и енергия в Народното събрание, след като вкара предимно млади депутати. Партията на Кирил Петков и Асен Василев трябва да бъде поздравена за това, че смело опитва да смени закостенялата и корумпирана политическа класа. Естествено, младостта и неопитността са гаранция не само за успех,  а понякога и за симпатични изцепки. Точно на такава стана жертва 29-годишният народен представител от Раднево Радослав Василев. 

Той излезе на парламентарната трибуна за пръв път, но от голямото вълнение си забрави мисълта и попадна в серия от комични ситуации в рамките на минута. Някои негови колеги приеха неуспешната му изява с усмивка и поощрение за повече смелост следващия път, а други безцеремонно се хилеха и се гавреха с младока.

Радослав започна да говори по повод създаването на временната комисия за енергийната криза, предложена от управляващите, но на няколко пъти се спря и не можа да продължи изказването си.

"През последните 12 години...", опита да се върне назад младият депутат, очевидно визирайки грешките на предишните управляващи за поскъпването на тока, но отново замлъкна.

Той нахвърли на пресекулки по някоя и друга дума,  без никаква свързаност на мисълта, а най-накрая се отказа.

"Исках да кажа... Извинявайте, такова...да, приятен ден", изстреля на изпроводяк и много, много смутен народният представител, след което си седна.

"Първо приветствам младия колега, който намери сили да излезе на тази трибуна. Убеден съм, че следващия път ще се представи много по-добре от нас, които сме дълги години тук", поощри го неочаквано Рамадан Аталай от ДПС. И получи благодарности за подкрепата от колега на Василев.

#Радослав Василев #Продължаваме промяната #депутат

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »