Бруталните заплахи към Ицо Хазарта са, че ще му отнемат родителските права над Аделина?

Бруталните заплахи към Ицо Хазарта са, че ще му отнемат родителските права над Аделина?
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Ицо Хазарта вчера изправи на нокти всички с признание от трибуната на НС. Хитовият рапър, който разби мощно Бойко Борисов и Корнелия Нинова на изборите в столицата и стана депутат от "Продължаваме промяната", излезе и в прав текст обяви, че е получил заплахи, че ако не спре да подкрепя Кирил Петков и Асен Василев, то ще "загуби най-ценното си". Думите на Христо Петров, който е идол на хиляди хора, видимо бяха изречени с болка, но и с увереност в правотата на позицията, която е заел.

Хазарта не скри, че се страхува от отправените му закани, но даде да се разбере няма да се поддаде и, че има по-важни неща от страха. Той вярва безпрекословно в успеха на новия кабинет, който влиза във властта със заявка за пълна промяна на пропитата в момента с корупция България.

Певецът не конкретизира какво имат предвид тези, които са го заплашили, но ако се замислим лесно ще стигнем до истината. А тя е, че най-ценното за един човек са децата му. 

Novinite.bg прави обосновано предположение, че именно едно от децата на Ицо - голямата му щерка Аделина се крие зад завоалираната риторика. Не е тайна, че с първата си жена - Диана Котева. доказалият се като почтен човек творец има редица търкания. И в основата им е това, че родителските права са присъдени на Хазарта. От своя страна Диана твърди, че това е неправда и сипе обвинения към бившия си.

Не е трудно да се събере 2 + 2 и да се стигне до извода, че безцеремонните заплахи към рапъра са, че ще се погрижат в съда да се стигне до обрат и Аделина да бъде отнета от баща си по втория начин, поне за повечето време. Тъмните сили на паралелната държава определено имат такава власт докато Иван Гешев се е окопал в прокуратурата.

По случая вече е сезиран прокурор и вероятно скоро по скандлния случай, за който народния представител от ПП алармира ще има развитие.

Припомняме, че Диана Котева преди време обяви, че е готова на всичко, за да си върне обратно правата над детето и продължава да обжалва съдебите решения. Епопеята на Хазарта и бившата му жена вече е стигнала до Страсбург.

„Ицо изобщо не ми вдига телефона в дните, отредени ми за срещи от съда. Вратата не ми се отваря с мотива, че детето не иска да ме вижда. Ходила съм със съдия изпълнител, с полиция, със социалните, жалби съм подавала, но така и не успях. Очевидно това, че е популярна медийна личност, го кара да си мисли, че може да прави каквото си пожелае”, ожали се Диана.

В края на юни 2018 г. бившата половинка на музиканта заведе 2 контра дела – едното в Касационния съд за отмяна на решението от 2016 г. за отнемането на родителските й права.

Според мотивите на съда, с години майката е проявявала пълна незаинтересованост към живота и здравето на вече почти навършилата пълнолетие девойка.

Ицо Хазарта и Диана се залюбили по времето, когато „Ъпсурт” са на върха на славата, а Котева е секретарка на мениджъра на бандата. Оженили се на 24 април 2004 г. Отношенията им обаче били на приливи и отливи, Диана няколко пъти го напускала и отивала да живее при родителите си в Кърджали. После размисляла и отново се връщала при него в столицата. В един момент музиканта се съгласява да живее с нея в Кърджали. Двамата инвестират пари и отварят пицария. Идилията продължава едва 4 месеца. Отсъствията на Хазарта от вкъщи под предлог, че е на участия с групата зачестили. Диана е категорична, че през двете години на брака им е била принудена да търпи изневерите му. Тя е убедена, че връзката на рапъра с настоящата му жена Жени е започнала още докато двамата са били женени – нещо, което той отрича категорично.

#Ицо Хазарта #заплахи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »