Фики - звезда в комедиен концерт-спектакъл заедно с Аня Пенчева

Фики - звезда в комедиен концерт-спектакъл заедно с Аня Пенчева
A A+ A++ A

Младият поп-фолк идол Фики Стораро се потапя все повече в актьорските среди. След като показа потенциала си с две поредни участия в предаването „Като две капки вода“, изпълнителят на „Не ти прощавам“ се качва за специален спектакъл и на сцената в зала 1 на НДК.

Синът на Тони Стораро е част от съзвездието, което събитието готви за публиката в средата на следващия месец. Шоуто носи заглавието Еxclusive Actors Night (в превод – Ексклузивна актьорска нощ), а жанрово се определя като комедиен концерт-спектакъл.

Рамо до рамо с Фики ще застане фаталната жена на българското кино Аня Пенчева. Своя отпечатък върху ексклузивната нощ ще оставят още Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Александър Кадиев, Павел Иванов, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Албена Михова, Драгомир Драганов и Евгени Будинов. Предстои да бъдат обявени и още двама участници в събитието. „Звезден актьорски състав и именити музиканти и певци ще ви "скрият шапките" с това запомнящо се представление!“, обещават организаторите на шоуто, което ще очаква публиката си на 18 декември в НДК. „Ще бъде грандиозно шоу“, заявява и самият Фики, за когото това не е първо участие в театрален проект.

През лятото поп-фолк звездата бе специален гост и на „Направихте ме на луд“ при представления в три града от страната. „Изключително съм щастлив да бъда на една сцена с толкова талантливи актьори. Всички са великолепни и много се забавляваме“, коментира тогава Стораро.

Междувременно певецът сподели и радостта си от своите наследници. 26-годишният Фики е баща на момче и момиче, като определи чувството като „неописуемо и уникално“. За отглеждането на децата пък много помагат техните баби и дядовци.

#фики стораро #Аня Пенчева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »