Тайни тестове, на които мъжете подлагат жените при първа среща

Тайни тестове, на които мъжете подлагат жените при първа среща
A A+ A++ A

Как да направите добро впечатление на първа среща с мъж, който страшно много харесвате? Ще ви представим шест малки изпитания, на които тайно ви подлагат силните половинки, за да изпитат вашите качества и потенциал.

Мъжете просто не могат да се наситят на веселата страна на живота. Първата среща е перфектният повод да използват уменията си и да изпитат евентуалната си бъдеща партньорка. Бъдете сигурни, че те са изключително запалени да разберат дали жената срещу тях е достъпна, дали се интересува от тяхната личност и не на последно място дали подхожда към тях с уважение. Познавайки техните намерения, вие ще сте подготвени за това, което ви очаква и ще реагирате адекватно на всяка една от създалите се ситуации.

Закъснявате ли за среща?
Отдавна отминаха дните, когато се приемаше за нещо съвсем нормално жените да закъсняват за среща. Днес мъжете считат за неуважително, ако решите да пристигнете на срещата дори минути по-късно. Бъдете точни, за да не се издъните още в началото на този специален за вас момент.

Проявявате ли интерес към неговата личност?
Демонстрирането на някакъв интерес е тайното оръжие, което ще спечели сърцето на обекта на вашите желания. Имайте предвид, че е необходимо и важно предварително да се запознаете с неговите интереси и хобита. Опознайте мъжа срещу вас, задавайки му въпроси, но внимавайте да не превърнете срещата в разпит.

Достъпна ли сте за него?
Това, какво поръчвате на първа среща, би могло да създаде положително или отрицателно мнение за вас. Вярвате или не, мъжете са склонни да съдят по напитките или десерта, който поръчвате в бара или ресторанта.

Скъпите напитки и ястия биха могли да ви накарат да изглеждате недостижими за човек, който се радва на простите неща от живота. Дръжте се естествено и не поръчвайте най-изчанчените имена от менюто, за да сте сигурни, че ще получите втори шанс за любов.

Стресирате ли се лесно?
Мъжете използват различни непредвидени обстоятелства, за да тестват вашите реакции. За да го впечатлите, трябва да излезете с най-добрия отговор или решение на проблем от всяка една ситуация. Доброто впечатление ви е гарантирано, ако покажете умения за решаване на проблеми от различно естество.

Заблуждавате ли го с вашите отговори?
Не залъгвайте мъжа срещу вас с фалшиви отговори и мили жестове, за да прикриете истинското си лице, мисли и чувства. Ако копнеете за сериозна връзка точно с този мъж, бъдете на 100% откровена с него. Стойте настрани от фалша, защото по един или друг начин той ще излезе наяве и със сигурност няма да бъде добре приет от отсрещната страна.

Умеете ли да общувате?
Мъжете ще ви оставят да поемете инициативата и да подхванете теми, които ви вълнуват, за да разберат вашите комуникативни умения. Това качество е важно за тях, тъй като играе съществена роля при представянето ви в най-близкия им кръг. За да направите най-добро впечатление, трябва да умеете и да говорите, и да слушате неговите приятели. Запълнете паузата само, ако имате какво да кажете, а не просто, за да говорите нещо. Не обсъждайте сериали и светски клюки, особено ако сте на първа среща.

Източник: Фрамар.бг

 

#първа среща #мъже #жени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници