Костадин Костадинов: US агентите опитват екзекуция на бг енергетиката! В затвора и оттам да строят АЕЦ Белене

Костадин Костадинов: US агентите опитват екзекуция на бг енергетиката! В затвора и оттам да строят АЕЦ Белене
A A+ A++ A

Току що гледах по една от националните телевизии как Мартин Димитров, депутат от Демократична България, обясняваше колко е безсмислено довършването на АЕЦ "Белене". Да говориш подобни неща пред българския народ в момент, в който цената на тока за индустриални потребители скочи в пъти, а битовите потребители треперят от страх в очакване на повишението и за тях, е проява или на висша форма на национална предателство, или на тежък случай на мозъчно увреждане. Това написа в социалните мрежи лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Все пак упоритостта на американските агенти за влияние у нас в прокарването на антибългарските им политики е достойна за уважение - вече повече от 30 години те последователно работят за унищожаването на българската държава част по част, като конкретно в момента за пореден път се опитват да довършат екзекуцията на българската енергетика", допълни Костадинов.

"Ето защо се надявам те също да приемат с уважение позицията на Възраждане, че заради тези свои действия мястото на всички подобни национални предатели и застъпници на чужди национални интереси е в затвора. Разбира се там ще имат възможност да работят и всеки 2 работни дни ще им се броят като 3 зад решетките. Ще имат голям избор от работни места - тунела под Шипка, тунела под Петрохан, урановите мини и т.н. Тези от тях, които ще са в Белене, няма да бъдат разхождани надалеч - те ще могат да се включат пряко в доизграждането на АЕЦ "Белене", коментира още той.

#Костадин Костадинов #Възраждане #АЕЦ Белене

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »