Страховити прогнози за близкото бъдеще от най-големите пророци

Страховити прогнози за близкото бъдеще от най-големите пророци
A A+ A++ A

Руски ясновидци правят страховити прогнози за бъдещето. Монахът Йоан Николски предсказал глад, говорил и за край на цивилизацията в Русия, за липса на вода и ток. Малцина щели да оцелеят, а от кризата щели да се възползват Япония и Китай, които щели да превземат Сибир, пише esoreiter.ru, цитирайки pravda.ru.

Според Пелагия Рязанская пък не само ни очаква глад, но и хората щели да започнат да се ядат един други. Щяло да има и гонения на православни.

Йеромонахът от Саровския манастир Серафим Саровски от своя страна предсказал обединение на всички славянски народи, като ролята на православна Русия щяла да е водеща.

Руските издания цитират и думи на Ванга. Българската ясновидка казала, че Европа ще бъде опустошена от войни, но човек с името Владимир щял да донесе спасение и господство на Русия. Страната щяла да устои на политическите сътресения.

Пророчицата от Петрич обаче прогнозирала, че през 2022 година населението в Русия ще намалее. Тя говорила и за обединение с Китай и Индия.

Мишел Нострадамус пък предсказал, че почти целия век щял да бъде с войни, но Русия щяла да изпълнява ролята на миротворец. Очаква ни сериозна криза, но не по-рано от 2029 г. И през 2035 г. ще започне златен век за православната страна. Също през този век тя ще влезе в съюз с Великобритания, Китай и Индия, пише pravda.ru, цитирайки прогнози от френския астролог.

Мъдрецът Лаврентий Черниговски прогнозирал, че в Русия ще се строят масово нови храмове, ще започне укрепване на православната вяра и духовното възраждане на нацията.

Различни доктрини и секти ще престанат да съществуват, но през третото десетилетие щели да започнат гонения срещу християните.

Теодосий Йерусалимски също предсказва Третата световна война, която ще започне на Изток.

 

#пророци #предсказания #бъдеще

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"