Стопанството от Сезон 1 на "Фермата" се продава

Стопанството от Сезон 1 на "Фермата" се продава
A A+ A++ A

Стопанството от първия сезон на предаването "Фермата“ си търси нов собственик. Имотът е разположен на 58 км от София по магистрала Хемус, в живописен планински район край река Малък Искър.

Собственикът продава имота, познат от телевизията, за 120 000 евро. Стопанството е с одобрен проект за конна база, подходящ за винарна, хотел, вилно селище или развлекателен център. Намира в с. Своде край Правец.

Парцелът с площ от 7,314 дка с лице 60 метра. Фермата разполага 8 сгради, една от тях е жилищна - коридор, четири непреходни спални и баня с тоалетна с размер 96 квадрата. Оборът, където се развиваха голяма част от трудовите задължения на участниците, е 333 кв.м. Останалите постройки са мандра, зимник, сеновал, лятна кухня и още две сгради.

Имотът разполага със собствен кладенец и трафопост. Асфалтов път стига до имота.

Първото издание на "Фермата“ през 2015 г. върна 16 българи "100 години назад“ във времето, за да живеят 3 месеца далеч от съвременната цивилизация и нейните удобства – ток, течаща вода и комуникации. Тогава наградата от 100 000 лева спечели старозагорецът Райно Узунов.

Преди няколко години имаше спекулации, че ченгето Димитър Господинов - Гуспа от първия сезон на аграрното риалити ще се опита да възроди мястото, което след края на снимките е потънало в забвение, за да го превърне в хотел.

#Фермата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »