Мисис България Ана Иванова в шок: Личните драми на една силиконка изместиха изборите!

Мисис България Ана Иванова в шок: Личните драми на една силиконка изместиха изборите!
A A+ A++ A
Завърналата се от емиграция красавица Ана Иванова, носителка на куп титли, сред които и Мисис България, открито се възмути от абсурдите в изминалите избори в личния си профил във фейсбук. 
 
Тя не скри гнева си от това, че докато държавата ни преживява политически катаклизми, медиите занимават по цял ден клетия народ с личните драми на Джулиана Гани. "Толкова ли е значимо случващото се в личния живот на една силиконка, че да измести темата с изборите и абсурдите, в които живеем", възмущава се една от най-успешните българки зад граница. 
Тя се възмути и на медийните репортажи, които показаха как  хиляди турски граждани запълват изборните секции в съседна Турция.
 
"Не разбирам?! Как е възможно някой, който дори не говори Български език, да се допусне да гласува за бъдещето на един цял народ!!! А той самият не живее на територията на България. WTF?? ЗАЩОООО??? Пак ли турци ще ни решават съдбата? 5 века малко ли бяха?", изля гнева си в социалните мрежи бъдещата дентална асистентка.

Тя не проумява и как кандидатът за президент Герджиков се опитва да избяга от най-болезнената тема за обществото от последната година. "В свое изказване той твърди: "Денят, в който бъде сменен Гешев, ще имаме ли съдебна реформа или върховенство на закона? Няма да има. Проблемът никога не е в хората." Е, щом хората нямат значение, той за какво изобщо се кандидатира?", пита още красавицата.  
 
Ана Иванова има над 17-годишна кариера в Монако и в Люксембург.  Освен с корона за една от най-красивите омъжени българки, тя е отличена и с други  престижни награди - "First lady Awards" 2021  „Мисис Дама на годината“ 2017, "Златно сърце" 2014 и други.

Брюнетката е първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако заради благотворителните инициативи като президент на фондация „Монако дриймс”.

#Ана Иванова #шок #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »