Гришо грабна Лолита и я отведе на милионерски остров

Гришо грабна Лолита и я отведе на милионерски остров
A A+ A++ A
Григор Димитров и Лолита Османова са на романтична почивка, която продължава от доста време. Ваканцията на влюбените започна от френските Алпи, мина през космополитния Ню Йорк, а сега се намират на остров Некер, който е собственост на милиардера Ричард Брансън, пише каналът "Sports Virals" във vbox7.

Посещението на Гришо и Лолита е там, защото тенис звездата ни е участник в ежегодния благотворителен турнир за професионалисти и аматьори "Некер Къп", който ще се проведе на райския остров. Очевидно обаче Лолито и Гришо ще съчетаят полезното с приятното. Двамата си почиват активно, а още с пристигането си публикуваха  кадри на стори в Instagram.

Некер е едно от най-уникалните места, които човек с възможности може да си позволи. Част от Британски Вирджински острови, Некер е с площ от едва 300 декара, което го прави чудесно място за звезди, които търсят кътче, на което да се усамотят. На острова могат да се настанят максимум 40 души.
 
От кадрите, които шерват Лолита и Гришо оставаме с впечатлението, че си прекарват повече от чудесно. Наслаждават се на топлото време, красивите гледки, чистите плажове и невероятната храна, която се приготвя от топ кулинари.

#Гришо #Лолита Османова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"