Радина и Коко - заедно! Ето защо! СНИМКА

Радина и Коко - заедно! Ето защо! СНИМКА
A A+ A++ A

Дъщерята на тв звездите Коко Каменаров и Радина Червенова Анастасия Каменарова се омъжи за ученическата си любов Яким. Младоженецът е син на пиар експерта Олга Лозанова, която е сестра на медийния експерт Георги Лозанов, и на художника Кирил Якимов.

Двамата си казаха “да” в петък, 12 ноември, в ритуалната зала в “Триадица”. Не канят много гости на щастливото събитие заради COVID мерките. “Бяхме в тесен семеен кръг с няколко приятели, което е доста сложно, имайки предвид, че и на двамата семействата ни са огромни”, казва с усмивка Анастасия.

Заедно с Яким вече правят планове за църковна венчавка, която са предвидили за края на май догодина. “Няма точна дата все още”, допълва Анастасия. Надява се тогава церемонията да е на открито.

Дъщерята на Коко и Радина се омъжи за племенника на Гого Лозанов

“Кумата ми се казва Шанис. Тя е най-добрата ми приятелка от училище и всъщност бе главният инициатор на началото на моите взаимоотношения с Яким”, разказва Анастасия. Двамата се запознават на първия учебен ден в девети клас. Първоначално тя никак не го харесва. Нямала и представа, че семействата им са толкова близки. Благодарение на Шанис обаче Анастасия и Яким имат първата си среща извън класната стая. Кумът пък е приятел на младоженеца. Той се казва Емил и двамата се познават повече от 9 години.

Очите и на Радина Червенова, и на Коко Каменаров се напълнили със сълзи, когато малката им дъщеря казала “да”. “Ако трябва да съм честна, баща ми ме изненада, много сдържано подходи”, шеговито допълва Анастасия.

Родителите на Яким също били на церемонията. Веднага след нея той получава прегръдка от майка си Олга.

Меден месец младоженците ще планират след венчавката догодина, пише "Галерия".

#радина червенова #коко каменаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"