ВИДЕО Боят между Кобрата и Франк Мир ще бъде в 9 рунда! Двамата дадоха брифинг

ВИДЕО Боят между Кобрата и Франк Мир ще бъде в 9 рунда! Двамата дадоха брифинг
A A+ A++ A

Нашият Кубрат Пулев се готви с ММА бойци в Лас Вегас за своя двубой срещу топ нокаутьора Франк Мир. Двамата се срещнаха за пръв път във виртуална пресконференция. Българинът се включи от Лас Вегас, докато бившият шампион на UFC говореше от своя дом в Южна Флорида.

По време на разговора стана ясно, че сблъсъкът на 27 ноември в Арлингтън, Тексас, ще бъде в 9 рунда.

„Имам двама-трима ММА бойци, с които се готвя. Правя спаринги с тях, защото техните удари са по-различни. Не са като класическия бокс – обяви Кобрата. - Ще е по-трудно за мен, но ще бъда подготвен за Франк.“

Американецът отвърна, че силните оръжия на Пулев са ударите с водещата ръка от дистанция. Той предполага, че софиянецът ще върви назад и ще избягва клинчовете.

„Очевидно ще търся бой в клинча – каза Франк Мир. - Това ще бъде моята игра. Ще вървя напред. Правя тренировки с бойци, които участват в шоуто Бокс без ръкавици. Има и едно младо момче боксьор. 198 сантиметра, който се движи добре. Неговия стил е като на Кубрат. Правих спаринги с доста ММА бойци. Сега искам през последните две седмици да се бия с някой, който ще бяга от клинчовете.

Искам моите спаринг партньори да ги избягват. Кубрат ще работи с водещата лява ръка. Ще пуска дълги десни.“

#Кубрат Пулев #Франк Мир #ММА #Triad Combat

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »