Борисов завежда дело за клевета срещу Рашков: Извини се, или пускам репортерите след теб!

Борисов завежда дело за клевета срещу Рашков: Извини се, или пускам репортерите след теб!
A A+ A++ A

"Когато Радев и партийките видят, че губят, защото всички социологически агенции, дават голямо предимство на ГЕРБ, излиза Бойко Рашков и казва, че съм собственик на банка. Как съм собственик на банка, всички банка минават стрес тестове и се проверяват от ЕЦБ, защото сме в ЕС. Кажете с кой собственик на банка съм бил съдружник. Да каже банката, може да е международна, защото тогава може и те да го съдят за много пари. Аз банка нямам. Как да се защитя, без да й е казал името", попита Борисов.

"Да каже днес незабавно името, за да изляза и да си потърся правата и да заведа дело. Лъжите му са безкрайни. Каймата, която съм поръчал може да е свършила", припомни бившият премиер за други измислици, ръсени от Бойко Рашков по негов адрес.

Лидерът на ГЕРБ отново повтори за всички кризи - здравна, икономическа, образователна, в която Радев и правителствата му вкараха България.

"А каза ли същия този човек 1,8 млрд. лв нов дълг къде отива? Нали бяха събрали огромни пари, защо теглят заеми. Това си е просто една поръчка на Радев, защото губят. От ДПС се уплашиха и сега започнаха пак само срещу ГЕРБ, защото виждат, че много дръпнахме. Това е проблемът", негодува Бойко Борисов.

"Все по-видимо става, че министърът на вътрешните работи се намира в едно сложно психологическо състояние, има когнитивни проблеми, т. нар. мозъчна мъгла, които се проявяват като постковиден синдром или злоупотреба с алкохол или друго. Системното злоупотребяване на Радев с този човек, който вместо да получи помощ, се използва в кампанията по такъв начин, е крайно неморално. Злоупотребата с подобни хора е доста неморално", коментира на брифинга Тома Биков от ГЕРБ.

"Заради подобни като Рашков хора Радев ще загуби изборите, а хората все повече започват да се плашат. Това с банката е върха на наглостта. И очаквам да я чуем, за да мога да се защитя", допълни Борисов.

#Рашков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"