Борисов e в Пловдив, заговори за черни чували с трупове и заети КОВИД легла (НА ЖИВО)

Борисов e в Пловдив, заговори за черни чували с трупове и заети КОВИД легла (НА ЖИВО)
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща със симпатизанти на Ботев Пловдив и Локо Пловдив. Тема на обсъждането ще са спортните бази в града, както и цената на тока. Арена на срещата е семейният хотел на бившия кмет, депутат и настоящ лидер на ГЕРБ под тепетата - Иван Тотев

"Поздравявам ви, че успяхте и сами да закупите строителни материали и поздравяват общинарите за доброто решение за града. Винаги сме ви подкрепяли и ще продължим", каза Борисов. Той обяви, че когато има зали, може да се провеждат първенства и гражданите да се радват на успехите на родните спортисти. 

"Радев казва Бойко Борисов ви е виновен. С кое съм виновен, че ви потъна коръбът. Където се вика от "Столипиново" да бяха дошли за "Вера Су" досега да са взели всички железа. От Ротердам да бяха поръчали кранове, досега да са дошли", коментира Борисов.

"Борисов бил лош, но тръбите са ни пълни с газ и кранчето е у нас".

Относно коронавируса той коментира: "Свършват чувалите, леглата също са малко. Ето виждате, че по Европа вече футболните стадиони са пълни с фенове, а от днес вече у нас няма да има футболни запалянковци. Стойчо Кацаров като беше зам.-министър на здравеопазването при Иван Костов, той правеше реформата. Да, при Борисов умираха, но ние не знаехме какво е ковид".

#Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"