Хаджигенов: Смисълът от Герджиков е никакъв, кръгла нула! За Радев или Панов - ще реша в последния момент

Хаджигенов: Смисълът от Герджиков е никакъв, кръгла нула! За Радев или Панов - ще реша в последния момент
A A+ A++ A

Единственият конкурент на Румен Радев е Лозан Панов. Стана битка, иначе преди Радев трябваше да се бие сам самичък със себе си. Герджиков какво прави там, освен, че ще измие срама от очите на ГЕРБ и ще отнесе каквото може в негативен план. От него има смисъл точно колкото имаше от Цецка Цачева, никакъв, кръгла нула. ГЕРБ не издигна кандидат, защото Борисов ще изгуби, а него го е страх, примитивен страх. Това заяви в "Денят започва" Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Той допълни, че би искал да види Радев и Панов в дебат, след което ще вземе лично решение в последния момент.

"Радев не направи нищо смислено срещу Гешев. Парламентарният вот ни е по-важен. ГЕРБ продължава да кадрува и да назначава калинки, ГЕРБ никъде няма да се върнат. Ако се наложи ще ходим на избори, какво лошо има, дори ГЕРБ да са първи - нищо няма да направят. С ГЕРБ и ДПС няма какво да се говори", добави Николай Хаджигенов.

По думите му изборът на председател на ВКС е изключително важен.

"Правосъдната реформа ще е наш приоритет, без нея не сключвам споразумение с никого. Лозан Панов е една от малцината бели лястовици в правосъдието у нас", каза още Николай Хаджигенов.

Той уточни още, че формацията прави допитване до членовете и симпатизантите и в края на седмицата Управителният съвет ще реши кого да подкрепи за поста на "Дондуков" 2. 

#Румен Радев #Николай Хаджигенов #Лозан Панов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »