Мариана Попова пак нападна Лили Иванова: Не уважава публиката и колегите си! Едва ли е закъсала финансово

Мариана Попова пак нападна Лили Иванова: Не уважава публиката и колегите си! Едва ли е закъсала финансово
A A+ A++ A

"При първа възможност мисля, че е време да се махаме от това място, на което живее едно болно общество", коментира пред желанието си да напусне България, след като се излекува от COVID-19, певицата Мариана Попова. Тя и дъщеря й се заразиха с коронавирус, а гневен пост на певицата по повод обществени мероприятия с много публика предизвикаха разнопосочни мнения. 

"Тя си направи антигенен тест в къщи. Когато откри, че има ковид, аз пътувах. Тя остана вкъщи, а голямото дете така и не се прибра там от училище. Аз пък съм по приятели на гости. Мариана я няма в официалните регистри на РЗИ, макар че от там знаят - толкова жълти медии писаха за случая", споделя съпругът й Веселин Плачков. 

Едно от заглавията на статия по повода гласи - "Мариана Попова с COVID, мъжът ù в НДК за номинацията на Радев за втори мандат". Актьорът коментира написаното така:

"Не съм бил в контакт с нея, защото се върнах от път. На събитието имаше пунктове, на които се правеха лабораторни тестове. Ако имаше и най-малки признаци да съм болен, нямаше да ме пуснат. Всички присъстващи бяхме чисти. Комуникацията там си беше като в нормално време."

Мариана Попова провокира обществен дебат, след като публикува в профила си гневен коментар, в който хвърли до известна степен вината за заболяването си върху Лили Иванова, "Левски" и ЦСКА, заради концертите и мачовете, на които се е събирала публика извън допустимото според мерките.

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора на България - "Левски" и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с Ковид. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и навсякъде, гласеше написаното.

"Обърнах се към всички, които не спазват ясните правила, което е несправедливо спрямо всички, които ги спазват. Една от тях съм аз. Затова отложих турнето си за пролетта - защото не искам да пея пред 50% от публиката. Не смятам, че такива големи артисти са закъсали финансово или за внимание от публиката. Ставаше въпрос за спазване на правила. Каквито и закони да има в България, те не се спазват, защото българинът е бунтар. Обществото ни е болно. Не мисли за отсрещната страна и не мисли за ближния. При първа възможност се махам от това място", коментира тя поста си. 

"Постът ми беше прочетен неправилно. Ако си достатъчно хитър и правиш такива гафове, поне не си пускай такива скандални снимки. Това е неуважение и към публиката, и към колегите ти" - допълни певицата относно концерта на Лили Иванова в Пловдив.

За да илюстрира настроението си и да подкрепи мнението си Мариана Попова пусна във Фейса и следния пример:

#Мариана Попова #Лили Иванова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »