Калина - дъщерята на Симеон Сакскобургготски, се завърна в София, но лицето й плаши всички

Калина - дъщерята на Симеон Сакскобургготски, се завърна в София, но лицето й плаши всички
A A+ A++ A

Единствената дъщеря на Симеон Сакскобургготски - Калина, е неузнаваема и не прилича на себе си.

От началото на годината княгинята, съпругът й Китин Муньос, и техният син Симеон-Хасан напуснаха своя дългогодишен оазис в Мароко и се върнаха да живеят при родителите си в двореца Врана в София. Семейство често може да бъде забелязано на разходки и по ресторантите в столицата, а видът на Калина предизвиква противоречиви коментари в обществото. Дъщерята на царя отново е претърпяла серия неуспешни пластични операции, които съвсем са влошили вида й. Покрай стреса от тях тя е отслабнала драстично и вече изглежда сякаш е на прага на анорексия със своето нездравословно тегло от едва 40 кг.

Трансформациите на Калина започнаха още преди десетина години, когато таблоидите в  цяла Европа я нападнаха с обидни коментари. Съпругът й я  защити пред испанско списание, като сподели, че Калина не е жертва на поредица несполучливи пластични операции, на които сама се е подложила от прекомерна суета, а на здравословен проблем, предизвикан от лекарска грешка. Още като дете в пансиона, в който учила Калина си счупила два зъба.

През 1999 година, когато била студентка в Лондон се подложила на стоматологично лечение. Зъболекарят допуснал сериозна техническа грешка, като пробил твърде дълбоко основата на челюстната кост, което предизвикало инфекции. Стигнало се дотам, че Калина легнала по спешност под ножа, за да спасят зрението й, а естетиката била последното нещо, което интересувало хирурга, пише "Ретро“.

 

#Калина #Симеон Сакскобургготски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »