Променлива облачност

Променлива облачност
A A+ A++ A

Атмосферното налягане е и ще остане по-високо от средното за месеца.

Днес облачността ще е променлива, над западната половина от страната намаляваща по-често до слънчево. До вечерта облачността ще намалее и над източните райони. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 16° и 21°, сочи прогнозата на НИМХ.

Над планините преди обяд облачността ще е по-често значителна, ще е и мъгливо и на изолирани места ще превали. По-късно през деня над масивите в Западна България ще е предимно слънчево, а до вечерта и на изток ще се изясни. Ще остане ветровито с умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра – около 3°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд по-често значителна и на отделни места ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 16°-18°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 15 мин. и залязва в 19 ч. и 22 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 07 мин. Луната в София залязва в 9 ч. и 29 мин. и изгрява в 20 ч. и 44 мин. Фаза: два дни след пълнолуние.

#времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »