Рашков обвини Алибегов, че води политическа дейност в полза на една партия

Рашков обвини Алибегов, че води политическа дейност в полза на една партия
A A+ A++ A

Председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов води политическа дейност в полза на една партия. Този човек тласка страната и подкрепя напълно вредни за нашата страна и за хората неща, едва ли не да няма мерки и заведенията да работят денонощно. В други страни заведения работят само при 100% ваксиниран персонал. Той и неговата организация е против правителството. Това коментира министърът на вътрешните работи Бойко Рашков пред медиите.

"Дали този човек, който е с дългата коса, ще бъде отговорен ако ние имаме висок ръст на заразени", попита още Рашков.

"Прокуратурата не поиска да правим пресконференция с МВР за спецакцията за канала за мигрантите. След техния отказ последва и отделно изявление колко те са постигнали", коментира вицепремиерът.

Преди дни при специализирана операция е неутрализирана престъпна група, занимаваща се нелегален трафик на мигранти, съобщиха на брифинг в МВР представители на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС), Главна дирекция "Борба с организираната престъпна група" (ГДБОП) и "Гранична полиция".

Директорът на ГДБОП Калин Стоянов уточни, че работата по случая е продължила повече от година.

Нито някой ме е канил, нито съм проявявал интерес към политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев. Това заяви служебният министър Бойко Рашков по повод представения вчера политически проект на двамата бивши служебни министри.

Техния проект аз оценявам като опит и желание за промяна на България. В момента провеждаме разследвания, в които утвърждават думите на Асен Василев, че България не е бедна, а ограбвана държава, каза още той. 

От началника на НАП разбрах, че има отправена заплаха. Ние ще вземем мерки. Поводът на срещата ни в МВР беше друг. Ще преценим реалната заплаха и ще вземем мерки според това, което предвижда законът. Това коментира служебният вътрешен министър Бойко Рашков във връзка с информацията, че Румен Спецов е получил заплаха за него и семейството му. 

Ако се наложи, ще бъде охраняван, заяви министърът на вътрешните работи. 

#Бойко Рашков #ричард алибегов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »