Кажи коя зодия си, за да ти кажа как да се грижиш за кожата си

Кажи коя зодия си, за да ти кажа как да се грижиш за кожата си
A A+ A++ A

Индивидуалната грижа за кожата трябва да е съобразена с  това, което “казват” звездите. Ето как да се грижите за нея в зявисимост от зодиакалния знак:

Овен Имате пламенен нрав, бърз темперамент и често сте под стрес. Това оставя кожата ви със зачервяване или незначителни петна, които се влошават с грима. Това, от което най-много се нуждаете в чантата си за грим, са гелове и масла за почистване на лице. 

Телец Ако сте родени под този земен знак, съсредоточете се върху подобряване на рутината си за красота. Може би все още приемате навици, които не ви служат от дълго време. Правете домашен СПА поне веднъж седмично.  

Близнаци Като въздушен знак сте склонни да променяте често рутината си за разкрасяване. Кожата ви обаче би предпочела да сте верни на един режим. Лесно е да я раздразните, затова козметиката която използвате, трябва да е органична, направена от 100% растения. 

Рак Имате нужда от процедура за разкрасяване, която ще възстанови баланса на кожата ви. Чантата ви за грим не трябва да бъде пълна без масло от жожоба, масло от макадамия, масло от вечерна иглика или масло от здравец. 

Лъв Лъвовете са склонни да купуват козметика, която обещава бързи резултати. Вие харчите парите си за скъпи продукти, създадени да правят чудеса за вашата коса и кожа. Лесно се убеждавате от изскачащи реклами във вашия Инстаграм. Не забравяйте, че истинската красота идва отвътре.  

Дева За да предотвратите преждевременните бръчки, инвестирайте в козметика на базата на колаген. Тази съставка ще действа като енергиен тласък за кожата, която е постоянно изложена на стрес. 

Везни Никаква козметика обаче няма да ви помогне в това, докато не започнете да спите достатъчно, да се храните здравословно, да премахвате грима и да пиете много вода през целия ден.

Скорпион Бъдете добри към себе си. Тялото е храм на душата, която живее във вас. Дайте й заслужена чест. Масажирайте тялото си с масла, които омекотяват кожата, като бадемово масло или масло от макадамия. Можете да добавите капка етерично масло от пачули към тях, за да превърнете този ритуал в ароматерапия. 

Стрелец Простотата е ключът към красотата на Стрелеца. Розова вода, серум с витамин С и крем, богат на витамин Е, трябва да отговорят на това предизвикателство.

Козирог Избягвайте ексфолиращата козметика в аптеките, която може да раздразни деликатната кожа. Заложете на местни марки на базата на органични съставки. 

Водолей Не обичате сложните лечения, затова предпочитате най-простите решения. Масажор за лице, който подобрява микроциркулацията и прави кожата да изглежда по-млада, ще бъде подходящ за вашата грижа.

Риба Рибите имат деликатен тен, който е податлив на увреждане. Не трябва да излизате от вкъщи, без да нанесете на лицето си хидратиращ крем с филтър. Инвестирайте в естествени масла, които не запушват порите. 

#зодиакални знаци #кожа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »