Златният учител Тео: Имайте милост към децата, те трябва да са на 100% в клас! Да затворят уличниците и вирусът изчезва

Златният учител Тео: Имайте милост към децата, те трябва да са на 100% в клас! Да затворят уличниците и вирусът изчезва
A A+ A++ A

Златният учител на България Тедосий Теодосиев гостува в Нова телевизия. Изказванията му бяха интересни и каращи човек да активира критична мисъл. Той заговори за дисциплината у днешната младеж, за групов секс, коронавируса, дистанционното обучени и много други. Ето акцентите.

"Първият учебен ден е бил много вълнуващ в продължение на векове. Дистанционното обучение пречи на възможностите на децата. Учениците имат нужда от плътен контрол. Успехът звиси от дисциплината в училище. Затова бих гласувал за онзи, който обещае да въведе ред и дисциплина в училищата. Никоя партия не обещава такова нещо. Родителите не бива да се превръщат в учители", каза той. 

"Аз съм човек на точните науки. Имаше експеримент преди в Белгия. 500 човека в групов секс. След няколко дни ги изследват и се оказва, че 380 от тях имат вирус. При една суха целувака по бузата се предават хиляди бактерии. А представете си каво ставо при едно водно сексуално мероприятие. Затова единственото решение е да затворят уличните жени и уличните мъже и драстично ще спаднат случаите на заразени", отговори така той на въпрос дали бива училищата да бъдат затворени в най-голямата вълна.

"В едно общество най-важното е производството на качествени хора. Очертават се милиарди излишни хора. Светът е освободен от тежкия физически труд благодарение на Хенри Форд и Никола Тесла. Едно общество, лишено от мислещи хора, е обречено на гибел. След време незаменими ще бъдат хората, които знаят повече от Гугъл."

"Всяка пропусната година е катастрофа. Най-малките са най-застрашени. Те са способни да научат няколко езика едновременно. При тях мисловната мисъл е друга. Технологиите са ужасно вредни за децата."

"Маските нищо не решават. Те са плацебо. Ако хората имат добро настроение и живеят с хумор, ще преживеят вируса. Позитивното гледане на вируса е лечението."

"Категорично децата трябва да са 100% на училище. Тези учители, които се страхуват от вируса да си вземат платен или неплатен отпуск. Имайте милост към децата. Не е страшен вирусът, страшен е страхът към него."

#Теодосий Теодосиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Образование
Последно от Образование

Всички новини от Образование »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"