Левски предлага на Мъри заплата от 30 бона на месец, Абел Анисе идва на Герена

Левски предлага на Мъри заплата от 30 бона на месец, Абел Анисе идва на Герена
A A+ A++ A

Смятаният за сигурен нов треньор на Левски Станимир Стоилов ще получава по 15 000 евро на месец, ако се съгласи да се завърне на "Герена". Сумата е много малка, в сравнение с това, което Мъри бе свикнал в предишните си тимове - Ботев Пловдив, Астана и националния тим на Казахстан. Мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков ще проведе нова среща с опитния специалист, за да уточнят детайлите по договора. След нея Мъри окончателно ще реши дали ще с езавърне в клуба.

Сгледата отново ще се състои в Хасково и легендата на сините ще очаква положителен отговор от треньора. Твърди се, че треньорът ще приеме заплата с такива параметри.

Наско Сираков обяви в началото на миналата седмица, че е стартирал преговори с треньора, които ще продължат в следващите дни. Очаква се развръзка в разговорите да има след Общото събрание на клуба, което ще се проведе утре.

Причината за вероятността Станимир Стоилов да се завърне начело на Левски е подписаният договор с Palms Bet, който прави букмейкърската компания генерален спонсор на столичани и ще позволи на сините да плаща високото му възнаграждение.

Изискванията на Мъри бяха клубът да бъде финансово стабилен, а футболистите да си получават навреме заплатите. Той ще иска и да привлече играчи, които сам е набелязал. До момента Левски привлече петима нови - Иван Горанов, Христос Шелис, Христофор Хубчев, Георги Миланов и Гьоко Зайков.

В момента сините са близо до взимането на още един защитник, а до края на трансферния прозорец ще търсят халф, крило и нападател. Анонсираният полузащитник е Абел Анисе. В момента бившият футболист на Лудогорец е в България и все още не е решил дали да заиграе на "Герена". Той чака да види дали Мъри ще се съгласи да се върне и чак тогава ще даде отговор. Двамата са в чудесни отношения, откакто работиха заедно в Ботев Пловдив.

#Станимир Стоилов #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"